Muhtemelen dün yine panikçilerin malýný kaptý tahtacý, 14.40'dan 13.70'e saldý, bugün tekrardan 14 üstü açýp devam ederse iyi olur, ya da dibini sýyýrmaya devam eder.![]()
Muhtemelen dün yine panikçilerin malýný kaptý tahtacý, 14.40'dan 13.70'e saldý, bugün tekrardan 14 üstü açýp devam ederse iyi olur, ya da dibini sýyýrmaya devam eder.![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Adam olmayacaðýn anlaþýlmýþtýr Cemts, maymuna çevirdin hisseyi tahtacý, endekse bu kadar duyarlý olduðunu bilmiyorduk keza 5 binde 8 bine giderken öyleydi.
03.01.2023 tarihinde TL bazýnda 13.18
03.01.2023 tarihinde DOLAR bazýnda 0.70
12.09.2023 tarihine kadar TL bazýnda para pul olmuþ. Bizim gibi þirketin hissesini inanan insanlarýn umutlarýný mahvetmiþ ama sayýn Ý.T bey ve avaneleri bu dönemde bilerek ve isteyerek hissenin rasyolarýný mükemmel tutup yeni gelen yatýrýmcýlarý canýndan bezdirerek AL-SAT larla para kazandýklarýný düþünüyorum. Birazcýk hissesine ve kendisine güvenen yatýrýmcýlarý sahip çýkan ahlaklý bir PATRON olsaydý faizlerin %40-45 lerde olduðu bu dönemde sizce bu rakamlarda kalýr mýydý? Gerçekten çok yazýk çok. YTD DÝR.
Haklýsýnýz sn.Aydýn, Cemts bu sene resmen kambur oldu sýrtýmýzda, paramýzý pul etti.
Bugün bakýyorum da Egeen tavan, Asuzu tavan, Otkar tavana yakýn, zarar manyaðý ülker bile 85 oldu vs. peki biz neden %2 eksiyiz, piyasa mý bunu böyle fiyatlýyor Allah aþkýna söyleyin.
Son düzenleme : bawer; 12-09-2023 saat: 14:06.
Ülker bu dönem ilgilendiðim bir hisse deðil hocam, ama zarar yazmasýný ben de normal karþýlamýyorum, Kervts ile tanýþýklýðým var orda da fýrýn kakaladýlar, midem bulandý. Geçen seneydi sanýrým 5 liraydý bir arkadaþta vardý, hisse 87 lira olmuþ, biz de cilop gibi þirkette neler çekiyoruz.
sayýn bawer çemtaþ ile ilgili en ufak bir þüphem yok kim ne derse desin mükemmel çalýþýyor defalarca yazdým önündeki en büyük engel borsa eski spekalatörü i.tarman ve avaneleri bunu görenler ve bilenler ne kadar iyi olursa olsun bu hisseye bulaþmýyorlar. Maalesef i.tarman ve avaneleri burayý tam bir kazanç kapýsýna dönüþtürdüler. (endeks 4400 den 8200 e gelmiþ hissenin durumu ortada) bu yüzden patron ne zaman isterse hak ettiði yere gelecektir.( yine yazýyorum orta ve uzun vade düþünün) yatýrýmcýnýn bu kadar ahýný almaya bu yaþta deðer mi? Onu da patron düþünsün. Ne diyeyim gözünü toprak doyursun. Ytd dir.
Ben hep derim, patron etkisi de bir yere kadar, þirket faaliyetleri, mali tablolarý iyi olsun, vizyonu olsun benim için yeterli, temel mutlana bir gün fiyatlar.
Þirket yönetimi Mercedes ve MAN gibi global devlerle iþbirliði yaparak özel üretim hattý kurdu, GES yatýrýmý yaptý, arsalar aldý, küçücük bilanço rakamlarýndan büyük rakamlara çýktý, hep dile getirdik bunlarý, yani hiç bir sýkýntý yok, sadece hissenin bu seneki performansý kabullenemez kadar kötü, piyasa ve sektörden geri kalmasaydý kimse bir þey demezdi zaten, diðer konular vicdan meselesi.
Yer Ýmleri