Ocak ayýnda oto satýþlarý artmýþ, Eregli hareketlendi ama yine týk yok bunda, en az %5-10 arasý bir hareket yapmalý, yerinden kalkamýyorsa altýna yapmýþ derler ya bunun da bir sýkýntýsý var ama ne, bilanço mu veya baþka bir þey mi.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Sayýn Bawer hepimiz biliyoruz ki artýk tahtacýsý saf ve katýksýz biri..Olumlu hiçbir þeyi fiyatlandýrmýyor. Eski bilançolarýnda sermayesinin 10 katý karý fiyatlamadý. Ne temettüler,bölünmeler, Çatý GES, Kars GES fiyatlamadý. Ýnsan niye þirketinin deðer kazanmasýný istemez ki. Ama gel gör ki yatýrýmcýsýna düþman bir þirket. Tahtacýsý da bunu kullanýyor. Kocaer ile arasýnda insaniyet, yönetim, yatýrýmcýsýna saygý açýsýndan daðlar kadar fark var. Anca üretim durduruyoruz, stok çoðaldý kapanýyoruz gibi yatýrýmcýsýný linç eden KAP atarlar. Daha çok yazýlacak þey varda yazmayayým.Ocak ayýnda oto satýþlarý artmýþ, Eregli hareketlendi ama yine týk yok bunda, en az %5-10 arasý bir hareket yapmalý, yerinden kalkamýyorsa altýna yapmýþ derler ya bunun da bir sýkýntýsý var ama ne, bilanço mu veya baþka bir þey mi.
Yazdýklarým Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Üç kuruþ çýkýnca sanki batýyor tahtacýya, hemen geri veriyor, eregl kadar bile olamadýn be, milyon lotlarý kaldýrýyorlar tek kademede.
Ben de Sayýn Bawer den þüpheleniyorum.Acaba elinde çok yüklü malý olan birileri mi var?
Zamanýnda yüklü giren birini bezidirmek için saçma sapan hareketler yaptýlar, adam tecrübeliyldi pes etmedi ( yýlý tam hatýrlamýyorum ama 2015 - 2017 arasý)Þaka bir yana alýmý býrakmýþtým ama bende ufaktan tekrar almaya baþladým. Tarmanlar düþünsün yakýnda gidip þirkette oda isteyeceðim.
![]()
Yazdýklarým Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Son düzenleme : bawer; 08-02-2024 saat: 10:19.
Azýcýk Eregl'ye eþlik etse 13'lerde olurdu ama nerdee, endeks 9 bin, Cemts hala 12'lerde.
Yükselen Çelik diye bir þirket var, kar falan çok az, Cemts ile kýyazlanamaz bir þirket ama sürekli faaliyetlerle ilgili TV kanalarýnda bilgi veriyor, þu anda BloombergHT de konuþuyor, Cemts yönetimi neden böyle bir sunum yapmaz, faaliyetlerle ilgili Kap göndermez, Mercedes ve MAN ile çalýþýyor, ayýp yahu.
Son düzenleme : bawer; 09-02-2024 saat: 14:29.
Yer Ýmleri