Arkadaşlar... Ben şunu bir iki kez test ettim... Var olan alış kademelerinin 3-4 kademe altına alış girdiğimde hemen malı veriyor... Hiç şaşmadı...
Arkadaşlar... Ben şunu bir iki kez test ettim... Var olan alış kademelerinin 3-4 kademe altına alış girdiğimde hemen malı veriyor... Hiç şaşmadı...
Yatırım Tavsiyesi Değildir... Zaten kendime faydam yok...
Mercedes-Benz hattında ayrıca MAN için denge çubuğu üretiminin enemelerinin 2020 ilk çeyreği sonunda başlanacağı açıklanmıştı.
Şirketten bu konuyla ilgili bir açıklama gelir mi acaba.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/799477
Ortalık normale dönerse bu hisseler beklentileri satın alacak da şimdilik kimse dikkate almıyor bunları, sonuçta dünya devlerinin tedarikçiliğini yapıyor, yapacak.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
abim çıkmadıda benmi sattım. adamlar ky ye yıktı malı. aşağıdan toplamadan veya önemli bir haber gelmeden nasıl olacak bu iş.
Fani dünyanın sefası bir kuru kavga imiş, gerçeğiyle insan olmak her şeyden âlâ imiş.
Bu kansız tahtanın yapıcısına ve onu denetleyen İ.T beye,
Korona virüsü bulaştı sanırım...
Durmadan kızarıp, ateşleniyor kansız.
YTD...![]()
sabırla takip ediyorum, yedek akçeler cebimde..
dünkü beklentim dogru çıktı putin ve erdogan bir şekilde anlaşma Saglandı ..abd ve ab tuzaklama pohpohlama konuşlmalarına ragmen ..?
CEMTS ve BUCIM
önce alman sonra fransız gözlemlemesi yapıldı ..?
İ.T ve avanileri baskıya devam..
ZIR-DELİ Y.T.D
Şu an 6.25. İsteyene her yerden mal veriyor görünümünde. Hiç şekilde tepki vermiyor.
Yatırım Tavsiyesi Değildir... Zaten kendime faydam yok...
şerefliler, bunca malı nereden buluyor??
25 gündür katıksız basıyor aşağıya...
YTD...
Yer İmleri