Þu Mercedesçilerin ziyareti daha yapýlmadý galiba, hayat normale döndü, çarklar tam gaz dönmeye baþladý.
Þu Mercedesçilerin ziyareti daha yapýlmadý galiba, hayat normale döndü, çarklar tam gaz dönmeye baþladý.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Vakýf yatýrýmýn derdi nedir? Satýþlarýn %72 si
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Karsn, Asuzu, Doaþ hepsi yüksek primlendiler ama tedarikçi CEMTS maalesef kervana aktýlmadý.
Ziyaret ve üretim onayý haberi gelmeden böyle devam maalesef.
TEMEL analizi güzel yatýrýmlarýný tamamlamýþ PD/DD BÝST sektör ortalamasýnýn altýnda tahta yapýcý yeteri kadar toplayamadýðýný yada bezdiremediðini düþündüðü için baskýlýyor fakat 8 in altýnada indirmek istemiyor, ben en az 365 gün tutacaðým bu fiyatlarda ne pahalý ne ucuz.
Ah Tarman ah, yatýrmcýlarý en iyi sen anlarsýn, koltuða oturdun unutun herþeyi.
Bu rallide geçen gördüðü 8.50 lere bile gidemedi hem de bunca otocu primlenmiþken.
Ne endeksdeki ne de sektördeki ralliye eþlik etmedi Cemts. Sýfýr otoda epey talep varmýþ, lastikçiler bile dün ondan primlendi, bir tek bizim dengeci yerinde sayýyor.
Tarman baþkan bir ilgilense artýk.
Son düzenleme : bawer; 17-06-2020 saat: 10:29.
Rallide hiçbir varlýk göstermeyen hisse düzeltme yapýyor, bu Mercedesçiler fabrikayý bir ziyaret edemediler gitti arkadaþ.
Selamsýz bandosuna döndü, gelecekseniz gelin artýk, üretime geçsin fabrika.
Bu arada herkes sattýp çýktý mý acaba, mezarlýkta ýslýk çalmaya benzemeye baþladý benimki.![]()
Merhaba arkadaþlar yeni hisse olarak kemdime cemtaþ ý seçtim birde Fenerbahçe hayýrlýsý olsun
Cemtaþ Almanlar beklentisi büyük hamle kasa saðlam
Araç kredileri çok düþtü dünya bireysel araca dönüyor eskiden toplu taþýmaya yönlendirilirdik þimdi özel araca
Ayrýca yakýn zamanda otoritelerde ÖTV indirimi bekleniyor arabalarda otomobil sektörü baya baya alevlenecek gibi geliyor bana
Saðlam þirket bulmak zor hayýrlýsý olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri