Seviyorum seni cemts 😃
Seviyorum seni cemts 😃
Çok þükürGözünüz aydýn
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
31.03.2020 tarihli açýklamamýzda;
"2020 yýlý ilk çeyreðinde MERCEDES hattýnda üretim denemeleri tamamlanmýþ ve MERCEDES için numune üretimi yapýlmýþ olup incelemeler sonucunda MERCEDES firmasýndan ürün onayý alýnmýþ idi. Covid-19 seyahat kýsýtlamalarý sonrasýnda MERCEDES tarafýndan Þirketimize saha ziyareti yapýlacaðý, saha ziyaretinden sonra seri üretime geçileceði bildirilmiþ idi. Ayrýca MAN firmasýna üretilecek denge çubuðu için 2020 yýlý sonuna doðru üretim hattý montajýnýn yapýlmasý ve deneme üretimine baþlanýlmasý planlanmamýz devam edeceði KAP ta açýklanmýþ idi."Covid-19 seyahat kýsýtlamalarýnýn halen devam etmesi nedeni ile MERCEDES firmasý tarafýndan yapýlmasý planlanan saha ziyareti iptal edilmiþ olup, yeni üretim hattý onayý için gerekli teknik dokümanlar MERCEDES firmasý ile dijital ortamda paylaþýlmýþ ve MERCEDES firmasýndan onay beklenmektedir. Yeni üretim hattý onayý sonrasý bu hatta da seri üretime geçilecektir. Ayrýca MAN firmasýna, mevcut denge çubuðu üretim hattýmýzdan Temmuz ayý sonu itibari ile seri üretime baþlanacaktýr. Yurt dýþýndan satýn alýnan MAN firmasý üretim hattýnýn ise 2020 yýlý sonuna doðru montajýnýn yapýlmasý ve deneme üretimine baþlanýlmasý planlamalarýmýz devam etmektedir. Bu hattýmýzdan MAN yeni projelerine üretim yapýlmasý planlanmaktadýr.Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/860516
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Adamlar ziyaret etmeden dijital ortamda mý onay verecekler, tam anlamadým, hem hafta sonu üretime nasýl baþlayacaklar.
Acaba þifaen onayý bildirmiþler mi, ya da kendilerine çok mu güveniyorlar.![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri