Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3853 madde; 1 - 8 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Değerli arkadaşlar;
    Affınıza sığınarak bir yapıcı eleştiride bulunmak istiyorum.Lütfen bağışlayınız.Amacım asla kimseyi kırmak değil.
    Değerli kardeşlerim; elimdeki hatırı sayılır miktar Cemtaş'ı çıkmaya başladıktan sonra en son 7.80'e vererek senetten tümden ayrıldım.Senet daha sonra 9,80'leri gördü.Ve ben o sıra elimde senet olmadığından etik olmayacağı düşüncemle asla yorum yazmadım.Ama yorumları takip ettim.Forumda 9,80'lere çıkmış senede gaz verenler...20'leri hak ettiğini söyleyenler...evet,bunları gördüm.
    Takdir edersiniz ki,alım ve satım noktalarını hiçbirimiz kestiremiyoruz ama 9,80'lere gelmiş senet de satılmaz mı? artık bir yerden yap realizasyonunu.Senet uzaya mı çıkacak?sonuçta kazandığı para belli.Kar marjı belli.satışı ve kapasitesi belli.
    Kaldı ki bu şeytan speke bu güven fazla değil miydi? Arkadaşların şu anki hayal kırıklıkları ve üzüntülerini görünce tüm samimiyetimle söylüyorum ki,için yanıyor.Üzülüyorum.
    Senet düşmeye başlayınca 7 TL ve altından ufaktan toplamaya başladım.Sattıklarımın daha 1/30'unu bile toplamadım.Temkinliyim.Ben spekin bugünkü hareketlerine alışığım.bugün 31 kademe düşürdü.Bunları çok gördüm.Bu ve bundan aşağı fiyatı çok ucuz olarak değerlendiriyorum.Bundan sonra da yine temkinli ve ufak ufak olmak kaydıyla toplamaya devam edeceğim.Zaten para kazanmak için borsadan başka da bir araç görmüyorum artık.
    Herkese bol kazanç ve sağlık diliyorum.

En güzeli de dediğiniz gibi sn. Behzat, mermileri bitirmeden parça parça alım en doğrusu, ayrıca ben şahsen hiçbir zaman tek hissede poz açmam, bunlar bir bakarsı bu eziyete günlerce devam ederler, zaten yabancı satışı da var diyor ortaklar, onun için ucuzun ucuzu vardır yani.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    En güzeli de dediğiniz gibi sn. Behzat, mermileri bitirmeden parça parça alım en doğrusu, ayrıca ben şahsen hiçbir zaman tek hissede poz açmam, bunlar bir bakarsı bu eziyete günlerce devam ederler, zaten yabancı satışı da var diyor ortaklar, onun için ucuzun ucuzu vardır yani.
    Sayın bawer; Öncelikle şu yabancı satışı meselesini asla ama asla doğru bulmuyorum.Bu senette gerçek yabancı yok.Burada defalarca vurguladım.Bu senetle yabancı kisvesi altında dışarıdan O.A'nın oğlu O..C.A oynuyor.Eskiden speki sadece O.C.A olarak düşünürdüm.Oysa şimdi anladım ki spek O.C.A patronlarla müşterek bir konsensüs içinde.Bildiğim kadarıyla Kanada'da yaşıyor.Sürekli aynı şeyi yapıyor.Oradan alıyor, adı yabancı aldı oluyor.Satıyor ve adı yabancı sattı oluyor.Yabancının Cemtaş'ta işi ne?Yabancı artık endeks 30 dan bile çıkmış.Cemtaş'a mı kaldı?
    Şunu ilave etmeden geçmek istemem; Borsa bugün %1,5 artıda olduğu halde Tarman'ın 3 adet senedi hep zayıftı.Burada bir bit yeniği var. Örneğin Cemtaş çok pahalı bir senet miydi de 31 kademe aşağıya bastılar? Açıkça söylüyorum.Cemtaş bu fiyatıyla gerçekten ucuz.Ama bu illa yumul anlamında değil tabi.Zira çok anormal günlerden geçiyoruz.Gelecek olumsuz bir haber borsayı Cuma günkü gibi yerle yeksan eder.İşte bu yüzden senede atlamadan ufak ve temkinli toplamakta büyük yarar var.

Alıntı Originally Posted by gomit Yazıyı Oku
    @bawer .... yabancı satıyor... aylık takaslara bakın net görünüyor...
     Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Sayın bawer; Öncelikle şu yabancı satışı meselesini asla ama asla doğru bulmuyorum.Bu senette gerçek yabancı yok.Burada defalarca vurguladım.Bu senetle yabancı kisvesi altında dışarıdan O.A'nın oğlu O..C.A oynuyor.Eskiden speki sadece O.C.A olarak düşünürdüm.Oysa şimdi anladım ki spek O.C.A patronlarla müşterek bir konsensüs içinde.Bildiğim kadarıyla Kanada'da yaşıyor.Sürekli aynı şeyi yapıyor.Oradan alıyor, adı yabancı aldı oluyor.Satıyor ve adı yabancı sattı oluyor.Yabancının Cemtaş'ta işi ne?Yabancı artık endeks 30 dan bile çıkmış.Cemtaş'a mı kaldı?
    Şunu ilave etmeden geçmek istemem; Borsa bugün %1,5 artıda olduğu halde Tarman'ın 3 adet senedi hep zayıftı.Burada bir bit yeniği var. Örneğin Cemtaş çok pahalı bir senet miydi de 31 kademe aşağıya bastılar? Açıkça söylüyorum.Cemtaş bu fiyatıyla gerçekten ucuz.Ama bu illa yumul anlamında değil tabi.Zira çok anormal günlerden geçiyoruz.Gelecek olumsuz bir haber borsayı Cuma günkü gibi yerle yeksan eder.İşte bu yüzden senede atlamadan ufak ve temkinli toplamakta büyük yarar var.

Sn. Behzat, tahtada olup bitenleri siz daha iyi biliyorsunuz, ben de yabancı satışı hikayesine inanmıyorum, yukarıdaki ortağın yazdığına istinaden dile getirmiştim. Ortam normale dönerse bu hisse elbette hakettiği yere gidecetir, onun için ufak ufak tırtıklıyoruz şimdilik, düşüşün bitmesi ve dönüş başladığında artırmak daha mantıklı geliyor bana.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •