BÝST'in en iktidarsýz tahtasý...
Zaten zar zor kalkýyor yerinden, endeksin hafif kýzarmasý,
Bunu yerle bir ediyor...yani kansýzýn ereksiyon hali kýsa sürüyor.
endeks %1,5 eksiye geçmiþ...tahta %4 eksi...
YTD...
BÝST'in en iktidarsýz tahtasý...
Zaten zar zor kalkýyor yerinden, endeksin hafif kýzarmasý,
Bunu yerle bir ediyor...yani kansýzýn ereksiyon hali kýsa sürüyor.
endeks %1,5 eksiye geçmiþ...tahta %4 eksi...
YTD...
Ýçinde speði olan tahtalar kendini nasýlda belli ediyor.
Çöküþte tahtada sýkýþanlar 5 gündür tahtalarýný tavan tavan,
Yukarýya taþýmaya çalýþýyorlar...sahipli tahtalar kendini belli ediyor.
Birde bizim mendebur'a bir bakýn...gayet rahat.
Nasýl olsa koronadan önce, bilançoyu mana ederek gömdüler malý Millete.
Þimdi neden yangýndan mal kaçýrýr gibi tahtasýný toparlasýn ki.?
Nasýl olsa bu millet kucaða gelecek diyor.
YTD...
Jants topiðinde rastladým.
Çok iyi bir rakam.
Ne dersiniz bu iþe sn. Behzat.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...79#post4284179
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Piyasa yatay ama cemts %1.5 eksi, 9-10 lardan buraya kadar verdiniz hala doymadýnýz mý, bir virüs hayatý nasýl gelç etti, hala daha çok daha çok kazanmanýn peþinde koþmaya devam ediyorlar.
10 Þubat tarihinde 9.54 leri gördü, þimdi ise 4.90 larda, bu kadar düþen baþka hisse var mý acaba.
Onun için hisse alýrken sahiplerinin davranýþlarýný da dikkate almak lazým.
Son düzenleme : bawer; 30-03-2020 saat: 13:01.
Çok deðerli bawer; foruma yeni girdim ve sizin paylaþýmýnýzý gördüm.Geç yanýtlayabildiðim için baðýþlayýn lütfen.
Bilindiði gibi dahilde iþleme izin belgesi alanlar ihracata yönelik üretecekleri mallar için yaptýklarý ithalata gümrük vergisinden muaf olmalarý anlamý taþýr.
Bu elbet Cemtaþ için olumlu bir durumdur.
Meselenin borsa ayaðýna gelince; borsada at izi it izine karýþmýþ bir kaos ortamý var.Ama bu ortamý yaratan spekler elbet.Borsa 30 puan düþse senetlerini yerlere seren spekler çoðunlukta.
Þu sýra korona virüsü ile ilgili tüm geliþmeleri en ince ayrýntýsýna kadar takip ediyor ve analiz ediyorum kendimce.
Ve hatta bu analizlerimi kendi facebook'umda yayýnlýyorum.
Gördüðüm kadarýyla; Cemtaþ speki yatýrýmcýya en kötüyü gösterebilmek ve paniklenmek için bildiði tüm numaralarý sergiliyor.
Bunu etrafýmda borsa ile çok fazla tanýþýklý olmayan ama bana girelim mi? diyen herkese söylüyorum." girin" diyorum.Ve almalarý gereken senetlerin içinde mutlaka Cemtaþ olmasý gerektiðini vurguluyorum.
Dün Merkez Bankasýnýn raporunda da virüs etkisinin hafiflemeye baþlamasýyla piyasalarýn çok hýzlý þekilde toparlanacaðý dillendirildi. Bu dolar fiyatý ile senetler inanýlmaz ucuz seviyede.Faiz de neredeyse olmadýðýna göre bu seviyelerden alýnacak Cemtaþ'ýn nasýl bir yatýrým olduðunu elbet göreceðiz.
Virüssüz,saðlýklý günlere....Selamlarýmla...
Ýlk çeyrek için kurlar bu sevilerdeyken þirket pozitif etkileniyor gözüküyor, tabiki deðiþmemiþse.
HÝsseye bakýdýðýnda sanki negatif etkilenecek gibi hareket ediyor.
![]()
Bu krizi cmtas ile atlatacagima inanarak ortak oldjm.hayirlisi ile coronasiz bir hayatta bol kazanclar dilerim.
Yer Ýmleri