Cemtaþ neden çýkmayýp bir de düþüyor?
Bugünlerde borsanýn çýkmasýnýn ana nedenleri hem yurtdýþýnýn bizim borsamýzýn da çýkmasýna olanak vermesi ve hem de çok düþük faizler nedeniyle borsaya yeni küçük yatýrýmcýlar gelmesidir bana göre.Öyle ya, yeni giren ky'lerin çoðu muhtemelen gerçek anlamda bilanço okumayý da bilmiyor olabilirler.
Þimdi Cemtaþ neden çýkmayýp bir de düþüyor diye kýzýp duran kardeþlerime þunu söylemek isterim; geçen yýl Cemtaþ'ýn 9.80 fiyatýný anýmsayarak "neden orayý delip geçmiyor" diye düþünmek doðru deðildir. Ýlk 3 ayda sadece 15 milyon kar etmiþ ve de ikinci üç ayda bu karý bile edememesi kuvvetle muhtemel senedin þimdilik daha fazla çýkmasýný beklemek pek de gerçekçi gelmiyor bana.Senet yukarý hareketlense de spekin mal basma hareketi anlamýnda olacaðý açýk.
Evet,ekonomilerde hareketlenme var ama herþeyin birden iyiye dönmesi de gerçekçi deðil.Yani bu durumda Cemtaþ'a düþük kaldý diyemeyiz.Cemtaþ diðer birçok senetler gibi spekülatif deðil,aðýr aðabey ve hem bilanço ve hem de olumlu beklentileri hesaba katýyor.
Elimde az miktar var ve almak için borsanýn özellikle 6 aylýk denetimli bilançolardan sonra yaþayabileceði düþüþ hareketini bekliyorum.Zira çoðu þirketlerin 6 aylýklarýnýn çok acýklý geleceðini düþünenlerdenim.
Çok teþekkür ederim çok deðerli bawer. Saðolun. Ben ve eþim kurtardýk.Ancak,ABD de yasaklanan Pl**uenil ticari isimli hidroksi klrorokin'in yan etkilerinden birisi olan kas zayýflýðý sebebiyle bel kaz aðrýlarýmýz hala etkili þekilde devam ediyor.Reçetesinde de "aylar sürer" diye yazýyor.
Tekrar teþekkür eder,Saðlýklar dilerim,Selam ve sevgilerimle...
Geçmiþ olsun Üstadým. Kas zayýflýðýna çare olarak bitkisel yöntemleri denemenizi öneririm. Ben Bitkisel çözümlerle uðraþýyorum. Naturalis firmasýnýn distribitörüyüm. 66 adet hastamla ilgileniyorum. Kanser olan 6 tanesi de çok þükür iyileþtiler. Diðerlerinde kas kemik erimesi, iltihaplý eklem romaztizmasý, kalp-damar, koah, akciðer, karaciðer vb rahatsýzlýklar vardý. Çok þükür hepsi de iyileþtiler. Arzu ederseniz arayýn görüþelim yardýmcý olurum numaramý buraya yazýyorum tercih sizindir.05053526252
YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. SADECE KÝÞÝSEL DÜÞÜNCELERÝMDÝR.
4 kez 8.50 lerden döndü, demekki orayý geçmeden rahat yok, endeksin bunca rallisine raðmen geçimiyor, geçirtilmiyor.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri