Patron neden dur desin zaten düzenin kurucusu kendisidir onsuz kuþ uçmaz hele Tarman diye Google yazýn nasýl bir borsacý olduðunu dünya alem yazmýþ çizmiþ
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Patron neden dur desin zaten düzenin kurucusu kendisidir onsuz kuþ uçmaz hele Tarman diye Google yazýn nasýl bir borsacý olduðunu dünya alem yazmýþ çizmiþ
CEMTS yükseliþi için, günlükte 16.15 sonrasýnda 16.48 üzerine çýkmasýnda yarar var.. haftalýkta 16.20 15.70 aralýðýnýn dýþýna çýkmasý yön bulmasýna yardýmcý olabilir.. ancak dolardaki yükseliþin devam etmesi söz konusu.. günlükte 7.78 seviyesýne kadar yükselme potansýyeli var... endeksýn 1547.49 sonrasýnda da 1560.34 üzerine çýkmadýkça dikkatli olmakta yatar var..
hazýr yazmýþken uyuyan 3 güzel içinde bir þeyler yazayým.. takip eden 2-3 kardeþimde forumlarý dolaþmasýnlar..
ISFIN.. haftalýk kanalý çok daraldý.. giderken binerim diyenler için 4.11 4.18 duraklarý var.. 3.89 üzeri taþýnýr 3.77 altý stop..senet her teknik hareketýnde durduruluyor.. takaslarý takýp eden bir üye toplu alýnan bir malýn kusturulmadan gitmiyeceðinden bahsetti malsýz çulsuz izliyorum...
POLHO.. 2 haftadan bu yana balonunüst çeperine çarpýyor.. balonun kapanmasý 3-4 hafta sürebilir.. bu sürede 3.37 3.26 3.13 destekleri mevcut.. 3.44 e çarptý.. 37- 26 aralýðý alým için uygun olabilir.. giderken binerim diyenler için 4.02 4.13 duraklarý mevcut.. malsýz çulsuz izliyorum..
GLYHO: Günlükteki balonun üst çeperine çarptý..5.83.. günlüklerde balon kapama daha kolay ancak ben buradan döneceðini ve 4.77 - 4.62(yukarý yönlü 1-2 kademe deðiþebilecek) bu aralýða çarpabileceðini ve en iyi alým yeri olabileceðini düþünüyorum. ben giderken bineceðim diyecekler için 6.11 ve 6.25 duraklarý mevcut.. son 5.21 5.46 aralýðýnda bir golüm oldu.. 5.00 dibinde murdüm bas bas baðýrdý beni al diye..ben prkme aldým.. ama gözümde çöplükte kaldý.. malsýz çulsuz izliyorun..
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
DAX ve DJ 2-3 haftalýk býr altýn vuruþ hazýrlýðý içinde.. sanýrým bu damardan olacak... bu sadece teknik bir gözlem.. daha detaylý bir inceleme sonrasý gözlemlerimi yazmaya çalýþýrým.. bu bilgi bir köþede bulunsun.. bu forum çok sessiz bu yuzden burayý seviyorum.
(bu sevginin, senetle bir ilgisi yok..)
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Alýcýlarda bofa yi görmemek sevindirici 🙂
Bank of zaten çadýrý kurmuþ çemtaþ ona çalýþýyor sanki 30/60 kademeye al satlarla zengin oldular resmen
Bakalým klasik hareketler mi bugün artý 3 yarýn eksi 4 kaþýk ile ver kepçe ile al yine ayný þekil mi olacak yoksa 17 üstü denemesi yapýp 18.50 zirvelerini mi test edecek
Yer Ýmleri