Süpürdüm.iþine gelirse.![]()
Süpürdüm.iþine gelirse.![]()
Tamam pes!!! Eliniz bükülmez. Çýktým.
Senin gibi hissenin , açýklýycan karýn, yapacaðýn tahtanýn 100 binkere mk
Ooo cengo üstad. Akgrt ten ceket mi attýn
Küfür et haklýsýn. Bu hisse bana klimasaný hatýrlattý. Oda çok iyi kar yollamýþ tam 2 ay 12.2 den 8.9 na bile düþmüþtü. Sonra nefesi 20 tl de aldý. Muhtemelen bezdirip hareket çekince millet ula bu kabýzý vermek lazým deyip verecek. Ama cemto daha iyi klimasandan cengo.
Aha buraya yazýyorum. Eþþeeek gibi gidecek
Sevgili RLC akgrt aþþa yukarý 3 ay önce 7.96 dan satýp 29,30 dan tofaþa çevirdim. Portföyün %95 i tofaþta. Burda sadece %5 portföyle al satla kafamý yapýyorum. Tahta buna çok müsait. Tahtacý tam bi aptal. Bazen günde 3 kere al sat yaparak 30,40 kademe veriyor. Burda sadece dalgamý geçiyorum RLC44. Akgrt ile benim kimyam uyuþmadý bi türlü. Benim karekterime uygun bi hisse olmadýðýný anladým. Dünyanýn heryerinde garip doða olaylarý ve afetler baþ gösterirken sigorta þirketlerinde sadece zaman kaybedecegimi ve gereksiz risk aldýðýmý düþünerek sigortayý satýp,iyi bi düzeltme yapan tofaþtan (29,30) garanti bankasýndan alýp sandýða attým. Osmanlý Menkul dende al sat yaparak dalgamý geçiyorum. Bu salak ismail ve avanelerinin nerdeyse hergün parasýný alýyorum.
Son düzenleme : Cengo; 10-08-2021 saat: 21:11.
Hayýrlý olsun cengo üstad. Bende akgrt çýktým biraz mecburiyetten oldu yani ihtiyaçtan. Ama ben sigortadan çýkmamam gerektiðine karar vererek anadolu hayatta devam ediyorum. Sigorta benim olmazsa olmazým.ama türkiyede hayat branþý ve emeklilik olmalý.
Bende sizler gibi tofaþtan buraya geldim. Biraz erken vedalaþtým(alýþ 29.12 satýþ 38.34 , benden alanda kazansýn) ama cemtaþ çok iyi þirketmiþ. Borçsuz olmasý bana göre müthiþ bir avantaj. Tahtacý tam bi salak ona kanaat getirdim bikançodan sonra ama yapacak biþey yok.
bi salaða deðil, deðere yatýrým yaptým. Bu biçtiðim deðeri de parasý olan bi salak belirleyemez, benim aklým belirler. Þirketin maþallahý var bence. Bana göre al satlýk deðil. Ýsmail abemiz müthiþ bi þirket yönetiyor. Daha da büyüyeceðini düþünüyorum. Rlc44 Göstergeleri böyle.
Ereðli kapasite 9 milyon ton 6 aylýk kar 5.8 bin
Kardemir kapasite 3 milyon ton kar 1.42 bin
Cemto kapasite 0.405 milyon ton kar 0.092 bin
Þimdi baz alýrsak ereðliye göre 6 aylýk karýmýz tonaja göre 257 milyon, kardemire göre 189 gelmeli idi. Oysa bizde vasýflý çelik üretimi bolca! Demekki daha yol çok. Olay bu kadar basit. Tahtacý zumbýrtýsý bana yön veremez, ben þirketin deðerini size söyledim. Sermayede az o olay bambaþka.
Elektirikli araba iþi, avrupa kararý. bu bir yenilenme demek ölüsü 2035 e kadar iþler full olursa þaþýrmam. AB kararý bu þirketi saðlamlaþtýrdý diye düþünüyorum.
Arada bide togg fabrika açýlýr. Ohhy mis. Bizim salakta 5 kuruþ hesap derdinde, bofaya aþaðý bas emri vermiþ, hava estiriyor. Ey yawrum ey, siz kimsinizki?
Eee malak gibi kardemiri izleyecen. Çalýþtýr bofa robotunu yukarý doðru. Hadi yawrum
Yer Ýmleri