Bir tahta, Bu kadar mý kansýz olur.?
Endeksin yukarý yaptýðý günlerde eþek gibi yatar.
Endeksin aþaðý yaptýðý genlerde ise paldýmsýz eþek gibi aþaðý koþar.
Sallandýkça uzar boyun, Hadi yavrum ÇEMTAÞ soyun...
YTD.
Bir tahta, Bu kadar mý kansýz olur.?
Endeksin yukarý yaptýðý günlerde eþek gibi yatar.
Endeksin aþaðý yaptýðý genlerde ise paldýmsýz eþek gibi aþaðý koþar.
Sallandýkça uzar boyun, Hadi yavrum ÇEMTAÞ soyun...
YTD.
25.10.2018 tarihli 500935 nolu Yatýrým Teþvik Belgemiz ile yararlanacaðýmýz destek unsurlarý ayný kalmak üzere, deðiþen ekonomik koþullar ile toplam sabit yatýrým tutarý 78,5 Milyon TL olarak revize edilen teþvik belgemizin süresi 21.09.2021 tarihinde dolacak olmasýndan dolayý, 9 Kasým 2018 tarih 30590 nolu Resmi Gazete'de yayýmlanan 323 Sayýlý Cumhurbaþkaný Kararý Geçici Madde 12 gereði teþvik belgesinde kayýtlý sürenin yarýsý kadar uzatýlmýþ sayýldýðýndan ve 29 Haziran 2021 tarih 31526 nolu Resmi Gazete'de yayýmlanan 4191 Sayýlý Cumhurbaþkaný Kararý Geçici Madde 14'e göre, 2 yýl uzatým imkaný tanýndýðýndan Yatýrým Teþvik Belgemizin süresinin 21.03.2025 tarihine kadar uzatýlmasý için Sanayi Ve Teknoloji Bakanlýðýna baþvuru yapýlmýþtýr.
Yatýrým Teþvik Belgesi kapsamýnda yaptýðýmýz yatýrýmla ilgili 30.03.2021 tarihli açýklamamýzda ''MAN firmasý yeni üretim hattýnýn deneme üretimlerine baþlandýðý'' bildirilmiþdi,
deneme üretimleri tamamlanan yeni MAN üretim hattý devreye alýnmýþtýr.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/964733
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Bu haberleri de harcadýnýz ya helal olsun.
Hem teþvik hem KAP gendermiþken MAN üretimini de eklemiþler, ne kadar ciddiyetsiz bir durum, eskiden tavan yapardý böyle haberlere.
Durumun vehameti ortada, 15 in altýna geldiðinden beri yaklaþýk 5 kere pozisyon aldým. Bu pozisyonlarda ya -1 ile +3 arasý kar oranlarý ile satmak zorunda kaldým (ya elimdeki diðer hisseler için nakit lazým oldu, yada cemts den daha güzel hisseler keþfettim)
bugün yine 12.78 den pozisyon almaya baþladým, hisse hareket tarzý olarak bana ters bir hisse de olsa da, artýk bir çok akýlcý sebep bu hisseyi tercih etmeyi zorunlu hale getiriyor. Bunlarý þöyle sýralayabiliriz.
Kendi sektöründe f/k oraný en düþük hisselerden biri haline geldi ( ben sarky ve dmsas da pozisyon taþýyan birisi olarak bu iki hisseye kýyasla çok daha ucuz kalan cemts i görmezden gelemiyorum.)
Yeni yatýrýmlarýn devreye girmesi ve karlýlýðýn armasý beklentisi.
Hissenin teknik olarak saðlam olduðu düþünülen dirençlere çok yakýn olmasý ve uzun süredir kayda deðer bir tepki yükseliþi yaþamamasý
Kafaya koydum performansý elinde bolca buluna sarky hissesinden zayýf kaldýðý sürece sarky bozdurup cemts alacaðým. Bunu yaklaþýk 2 haftaya yaymayý planlýyorum. Ýki hisseye birbirine çýpalayacaðým.
Kýsa zamanlý ortaðýnýz geri geldi![]()
Hadi bakalým aslan parçasý anladýn sen beni....
Yer Ýmleri