Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
--cevap verenlere teþekkür ederim..
--yýllardýr almayý düþündüm...kýsmet olmadý...BUCÝM in iþtiraki olduðunu ve otomotiv sektörüne çalýþtýðý dýþýnda fazla bir bilgim yok... finansallarýna baktým kabaca... ciro ve karlýlýða göre fiyatý düþük geldi...
--otomotiv sektöründe üretim iyi gidiyor...
--cirosunun ne kadarý otomotiv sektöründen?...faaliyet raporunda pek yazmýyor...
--endeks düzeltmye giriyor gibi...9 un a kadar bilançoyu açýklamasý lazým...bilançoyu görüp karar vereceðim gibi...þurada 3-4 gün kalmýþ...çok iyi gelecek olsa bu havada tarihi zirveyi kýrmasý lazýmdý diye düþünerek sembolik bir alým yaptým...takibimden çýkmasýn diye...
Þirket tam bir sýr küpü. Ne yapýp ne ettiðini bilanço dönemlerinde görüyoruz sadece. Denge çubuðu üretimi ve satýþlarý önemli bir veri bu þirket için. Savunma sanayinde pazar arayýþý içinde olduðuna dair bir yorum yapmýþtý þirketin LinkedIn hesabý. Eðer öyle bir iþ anlaþmasý gelir ise güzel bir ivme kazanabilir.
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...WbdAL_K3A&s=19
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
--2022 2. çeyrek bilançosu çok güçlüymüþ....bu da karþýlaþtýrmalý finansal tabloda baz etkisi nedeniyle tatsýz bir görüntü oluþturacak ve F/K oraný da belirgin yükselecek....
--endekse ayak uyduramayýþýnýn en büyük sebebi bu olsa gerek...rölatif olarak (geçen yýlki döneme göre) olumsuz algýlanacak bir bilanço ile son silekelemeyi yapmayý düþünüyor olabilir spek...ben spek olsam böyle düþünürdüm...
Güçlü bir çeyreklik bilanço F/k dan çýkacak ama daha güçlü bir bilançonun gelmesi büyük bir olasýlýk 2023 Ýlk çeyrekteki bilanço doðru bir referans deðil sizi yanýltmasýn.
Tahtaya gelecek olursak tahta her zaman baskýlýdýr. endeksin yükseliþlerine duyarsýz kalarak bezdirir, hatta düþerek korkutur. Ama iþin sonunda birikimli toptan pirim yapar. Bu hisse portföy þeklinde bir daðýlým yaparak yatýrým yapýyorsanýz portföyde mutlaka þans verilmesi gereken bir hisse. Ama trade edenleri sýkar bayar. Ben Sarkuysan ýn yanýna arasýra ucuz kaldýkça cemts ekler, yükseliþe geçince yükseliþin anca yarýsýndan yararlanarak çýkarým. Çünkü yükseliþe geçtiði zaman benim hedef fiyatýmýn bir anda çok ilerisine geçiyor. Ben tatmin edince belirli tutarlarda kar realize edip dinlenirken hisse tekrar geri aldýðým için ve cemts bu dinlenmeleri pek yapmadýðý için her zaman beni ekmiþtir. Yazdýklarýmý tahtacýnýn iþlem tarzýný anlamanýz için yazdým.
Yer Ýmleri