Originally Posted by
izmirli_hoca
83 doğrusunu bil..
dedikodu bu işte , biz de bir yerden duyduk.. fazlası yok.
Belki vardır. Araştırmacı yatırımcı yardımcısı olaraktan, bu da senin işin..
Hayatın kendisi arbitrajdır. Ve bunu araştırmak da güzel bir huydur. İyi de kazandırır.
Bu arada seni, iş bbankası ve tupraş tahtalarına bekliyorum. Nedeni belli, paranı almak için..
Tavsiye ederim.
Paramı almak için?1,5 a sattığın kağıdı unuttun herhalde para mı alabildin mi?
ISCTr de para mı almak mı?
Çok gülesim geldi.
Bırak şimdi işe yaramaz diyalogları duyum ne ya buraya yaz ya özele yaz.
Ha bu arada BUCIM de eskiler hariç İ.T yi pandemi de burada bir kucakladım inan bana kriz geçirir..... O bilançolar gelirken karşıdakinin İ.T olduğunu daha önce bilmen yaşaman ve tecrübe etmen lazım ve ona göre davranman lazım. Hisse yine de bir çok kağıda göre çok iyi performans gösterdi piyasanın geneline göre.
Allah uzun ömürler versin.Sana tavsiye ben patron ya da tahtacının cebinden para almaktan hoşlanırım. Sana da bunu tavsiye ederim.Zor yoldur ama insanı gece rahat uyutur.....
M Bülent Egeli yi görürsen benden selam söyle. Bir de Çiftayları görürsen ; Onlara o alım işlemini kim yaptırttı ise benden onlara tavsiye o kişiden arkalarına bile bakmadan kaçsınlar..... Çoktan bankaların kucağına düşecek adamları ederinden bilmem ne kadar fazla para vererek kurtardılar.Benimle bir 5 dakika görüşselerdi o alımı yapmazlardı.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri