Artan

97,90 10 18:10
42,68 10 18:10
45,82 9.99 18:10
47,38 9.98 18:10
247,90 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 18:10
3,67 -9.83 18:10
37,80 -9.27 18:10
96,80 -9.02 18:10
6.475,00 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.467.487.443,75 18:10
14.087.159.898,25 18:10
12.244.241.262,62 18:10
10.028.130.632,68 18:10
8.834.210.526,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Bende korkuyorum, başka türlü sorular gelebilir diye
    O da olabilir.Hayır ustalar burda gerekeni söylüyorlar ama hiçbiri tatmin etmiyor.

Ben hep şunu gördüm. Çok sık ve ani duygularla karar değiştirince kaybettim.
    Artık bir karar verince makina gibi duygusuz olmaya çalışıyorum. Çünkü bir yönde karar vermissem 2 olasılık var; ama 10 kere oyun içinde karar değiştirip aksiyon alırsam birden fazla kez yanılma durumları oluyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    O da olabilir.Hayır ustalar burda gerekeni söylüyorlar ama hiçbiri tatmin etmiyor.

Ben hep şunu gördüm. Çok sık ve ani duygularla karar değiştirince kaybettim.
    Artık bir karar verince makina gibi duygusuz olmaya çalışıyorum. Çünkü bir yönde karar vermissem 2 olasılık var; ama 10 kere oyun içinde karar değiştirip aksiyon alırsam birden fazla kez yanılma durumları oluyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Hocam bistte trade eden anlık karar değiştirip duran batar...Açık ve net...

Twiterdada yazıyor sğrekli birileri 100 200 k takipcisi var, sürekli trade ediyor ne hikmetse nasıl bir güçse makinaları robotları yeniyor ve hep para kazanıyor

Çok haklısın inancın varsa gücün varsa , bekleyeceksin makul bir seviyeden vedalaşmayıda bileceksin, isterse fizana çıksın.

Borsada doğrunun gerçeğin ne olduğu önemli değildir, önemli olan potansiyel hangi taraf ağır basarsa sistem karşı pozla onları yoketmeye planlanmış. Bitirirler...

Th yazdı çizdi bilançoyu açıklandı ne oldu?

golden cross yazıldı çizildi ne oldu?

Pd/dd ucuz dedik mantıklı değil dedik ne oldu?

Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Hocam bistte trade eden anlık karar değiştirip duran batar...Açık ve net...

Twiterdada yazıyor sğrekli birileri 100 200 k takipcisi var, sürekli trade ediyor ne hikmetse nasıl bir güçse makinaları robotları yeniyor ve hep para kazanıyor

Çok haklısın inancın varsa gücün varsa , bekleyeceksin makul bir seviyeden vedalaşmayıda bileceksin, isterse fizana çıksın.

Borsada doğrunun gerçeğin ne olduğu önemli değildir, önemli olan potansiyel hangi taraf ağır basarsa sistem karşı pozla onları yoketmeye planlanmış. Bitirirler...

Th yazdı çizdi bilançoyu açıklandı ne oldu?

golden cross yazıldı çizildi ne oldu?

Pd/dd ucuz dedik mantıklı değil dedik ne oldu?

O adama ne oldu harbiden, HUB'u 1'den 30 yapmis; vatan millet Sakarya destek olacagiz kahrolsun ABD diye 7'den Halka dolusturdu insanlari...

sokarttilar. Sayesinde bir de 7.11 mi 7.21 mi ne mal vermistim. Onlari daha yerine bile koymadim.

Golden Cross agha'nindi. O kadar da ornegini verdik onlari 2 kere bu banka tarumar etti diye. 3.yu de etti

Ben devamli trade eden biriyim. Son 1 hafta hicbir trade islemim yok. Boyle zamanda trade ile vakit kaybedilmez. Alirsin, 1 sene sonra bakarsin.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    O adama ne oldu harbiden, HUB'u 1'den 30 yapmis; vatan millet Sakarya destek olacagiz kahrolsun ABD diye 7'den Halka dolusturdu insanlari...

sokarttilar. Sayesinde bir de 7.11 mi 7.21 mi ne mal vermistim. Onlari daha yerine bile koymadim.

Golden Cross agha'nindi. O kadar da ornegini verdik onlari 2 kere bu banka tarumar etti diye. 3.yu de etti

Ben devamli trade eden biriyim. Son 1 hafta hicbir trade islemim yok. Boyle zamanda trade ile vakit kaybedilmez. Alirsin, 1 sene sonra bakarsin.
    İşte 666 kardeş sen trade edip kazanıyorsun biz bakıyoruz halk da halk diye. Ha bize de söylesen bizde kazansak olmaz mı. Bu halkın başını bekleyinceye kadar.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    İşte 666 kardeş sen trade edip kazanıyorsun biz bakıyoruz halk da halk diye. Ha bize de söylesen bizde kazansak olmaz mı. Bu halkın başını bekleyinceye kadar.
    O cumleye bir daha bak bence VIX:

Son 1 hafta hicbir trade islemim yok. Boyle zamanda trade ile vakit kaybedilmez. Alirsin, 1 sene sonra bakarsin.
    Ben sana nasil tavsiye verebilirim yahu, ufak bir ulke alacak kadar zararim var benim son 1 hafta.

6.  Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku

İşte artık th ye sormayın , bu işin piri sayın 666 ' dır. O size teknik temel anlamında ve hissenin durumu hakkında th den daha kapsamlı bilgi verebilir.

Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    İşte artık th ye sormayın , bu işin piri sayın 666 ' dır. O size teknik temel anlamında ve hissenin durumu hakkında th den daha kapsamlı bilgi verebilir.
    Osisa kardeş benim yazılarıma alakasız cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. Tabiki her görüşe saygımız var.

8.  Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Osisa kardeş benim yazılarıma alakasız cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. Tabiki her görüşe saygımız var.

Rica ederim, yardımcı olabildimse ne mutlu bana.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •