Arkadaþlar ben sanayiciyim. Keza benim ve müþterilerim ( cafeler vs ) geçen sene ayný ay 40-50 bin tl elektrik doðalgaz ödemiþken , þimdi kapalý olanlarda mý bu faturalarý yine ödeyecek?
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Þimdi tekrar okudum geçen yýl deðil geçmiþ 3 ay diyor
Yani siz evinizde nisanda doðalgaz hiç kullanmasanýzda ocak ayý faturasý ödeyeceksiniz. Bizde iþin tavan olduðu dönemde ki faturalarý kapalý iþ yerlerimiz için ödeyeceðiz.
Bu çok ciddi bir olay.
Zaten 3 ay zam yok diye açýklamýþlardý. 3 ay sonra zam gelip alacaklarýmýzýnda kalacaðýný sanmýyorum.
ortalama fatura deniliyor hocam, igdaþýn bu uygulamasý zaten hep var e-devletten kontrol edebilirsiniz, yazýn 30 tl kýsýn 400 tl ödemek istemiyorsanýz son ortalamalarýnýza göre her ay atýyorum 120 tl ödüyorsunuz yýl sonu farký hesaplasýyorsunuz ona benzer bir uygulama.
ama iþletmeler için dediðiniz gibi olacaksa sýkýntý.
men dakka dukka
Bence olayýn bilim kurulu kararý ile ilgisi yok .
Bu özel þirketleri tüm sayaç okuyan personeli ücretsiz izine çýkartmýþ olmasýn þakýn
Okuyacak eleman yoktur belki de
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri