Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Dostum, ne demek istedin çok anlamadým ama, yüklü adette aselsandayim, kazanýp kaybetmek umrumda deðil. Dolarda duracaðýna milli þirkette pul olsun sorun deðil. Ayricana , iki sene önce 6 dan dolar alan adamýn parasý hala yerinde sayarken, ben iki sene oncesine oranla %40 kardayim. Üstelik %100 bedelsiz ve %25 temettü alacaðým.
Redmi 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Sað alt köþedeki resimde , Putin'in solunda duran Lavrov ve diðerlerini, göstermeyerek güya türk heyetini itibarsizlastirmaya çalýþmak en masum deyiþle, o Rus bu çocukluðudur nokta. lafým bu casp i bu þekilde hazýrlayýp sosyal medyada algý yapmaya çalýþan trollere.
Redmi 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kendi payýma...Þurada bir kaç kiþiye yazdýklarýna bakýyorum da: Gölge etme baþka bir þey istemem...
Bir þirketin hisse senedini borsadan satýn almak o milli þirkete ne yarar saðlýyor...Biri bana anlatsýn...![]()
Son düzenleme : british; 06-03-2020 saat: 20:32.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Aselsan hissesi satýn almakla sanýrsýn milli bir görev yapýyor..
O hisseyi alýrken verdiði para sanýrsýn o þirkete hayat suyu oluyor...
Neredeyse o hisseden kendi cebine kalan kar, o þirketin bilançosuna kar yazýyor diyecek...
Hayatýnýz insanlarýn algýsýyla zekasýyla oynamak...
Örnek aldýðýnýz devlet adamlarý gibi...
Yer Ýmleri