Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Almanya’dan 12 gün önce Düzce’nin Gölyaka ilçesine dönen ailenin 5 yaþýndaki kýzlarý Þ.F., ateþ ve boðaz aðrýsý þikayetiyle götürüldüðü hastanede, koronavirüs þüphesi ile baþka bir hastaneye sevk edileceði sýrada babasý Ü.F. tarafýndan kaçýrýldý. Polis, otomobili durdurup, küçük kýzýn hastaneye götürülmesini saðladý.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Ben hala sýcaða inanýyorum da, Rusya, Ukrayna ve Kazakistan teorimi bozuyor.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Yer Ýmleri