DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bakan Koca : Az önce açýklanan ve yeni olan vaka sayýsý, toplam 12’dir. Bunlardan 2’si ilk vakamýzýn temas çevresindendir. Þu ana kadar toplam vaka sayýmýzsa 18’dir. Vaka sayýsý bilgisi açýk, tam olarak bu þekildedir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bu dolar nereye kadar inebilir?
dolardan uzak durma zamaný gelmiþ gibi
https://www.youtube.com/watch?v=DbSzi1HfO0I
Þu videoyu izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ederim.
Sanýrým sorunuzun cevabýný bulabilirsiniz.
Özetle "Bundan önce salgýnlara sebebp olan virüsler semptomlar ortaya çýktýktan sonra bulaþýcýlýk gösteriyordu. Ama yeni tip CoV henüz semptomlar ortaya çýkmadan bulaþýyor. Çaresizlik de buradan kaynaklanýyor." gibi bir þeyler diyor bir Çinli doktor.
Bir ilginç bilgi daha : (videodan) "Çin devleti bu tür salgýnlar konusunda 16 yýldýr hazýrlýk yapýyordu, her türlü senaryoya hazýrdýk." falan diyor.
Ýki haftada iki adet 1000 yataklý hastane inþa edebilmeleri de sanýrým bu tür salgýn senaryolarýna karþý alýnacak tedbirlerin bir parçasýydý.. Uyguladýlar ve baþardýlar..
Yani.. Hazýrlýklý olan bir ülkeyi dahi (çalýþmadýklarý bir yerden) vurdu bu yeni CoV.
Dolar/TL < 6.28
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
fed'in faiz oranlarini kisa sure icinde negatife cekme ihtimali cok yuksek artik ! bunu not edelim
Yer Ýmleri