Ben 90k altýna inince 82 den döner diye düþünmüþtüm galiba bu gidiþ beni epey yaniltacak.
Ben 90k altýna inince 82 den döner diye düþünmüþtüm galiba bu gidiþ beni epey yaniltacak.
Eðer bu borsalarýn çöküþünde temel corona ise, corona hakkýnda olumlu geliþmeler olmadýkça borsalarýn göçüþü bitse bile çýkýþý zaman alacak bana göre.
Biraz artý açýlýyor (DOW future gibi) hemen eksiye dönüyor.
BÝST'te de bir süre artý bile yapsa, son 5.000 puan gibi, hemen realizasyon baþlýyor ya da daha fazlasýný veriyorlar...
Sabýr ve bilgi...
Bugünlerde çalýþacak çok zaman var.
Þirketler hakkýnda bilgi toplama babýnda.
Günün esprisi:
Ankara'da yurtlarýndan çýkarýlan öðrenciler yurtlarýna tekrar kavuþmak için toplu olarak umreye gitmeye hazýrlanýyorlarmýþ.
Yýllýk gelir vergisi beyannamelerinin verilme ve ödeme süreleri 30 Nisan 2020 gün sonuna kadar uzatýldý.
Çin'de futbol müsabakalarýna 16 Nisan'da baþlama kararý alýnmýþ...
Bu bir iþaret olabilir.
From above...
PPK erken toplantý yapýyor ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB : 19 Mart 2020 tarihinde toplanmasý planlanan Para Politikasý Kurulu, koronavirüsün olasý ekonomik ve finansal etkilerini deðerlendirmek üzere bugün toplandý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri