-

Originally Posted by
jmk99
Ne mübarek insan bu Çin'li yoldaşlar...
Selam abi
Bravo doğru teşhis + teşbih
Adamlar salt disiplin yav
Başka kimse öyle müdahale mücadele mübadele ve müzekkere neyim edebilemezdi
Vefat eyleyenleri direkman yada direktomento (aynı manada)
Krematoryuma
Külleri dahi rüzigara savurmamıştır onlar
Kesin
Disiplin denincene
Çinbaşlar bir
Moruk iki
Sıralamada terslik yok
Disiplin çayda kahvaltıda yenmez
Er kişi hareketlerinde saklıdır
-
Tcmb 1 ay vadeli 1 milyar dolar döviz karşılığı tl swap ihalesi açtı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Şu an dünyada çılgın bir dolar talebi var.Hem de bu durum Abd merkez bankasının piyasaya aşırı para vermesine rağmen var.Abd doları büyük para birimleri karşısında agresif değer kazanıyor.Örneğin avusturalya doları,kanada doları.Gelişmekte olan ülke paralarını hiç söylemiyorum.
-

Originally Posted by
Tinaz
Italya, AB'li ortaklarindan oksijen tupu talep etmis, tek bir tup vermemis ortaklari, fakat Cin, aninda yardimci doktorlari ile birlikte ucak dolusu oksijen tupunu yigmis Italya'ya.
.

Originally Posted by
Egeli
İnternette 1,2 milyon maske gönderdiği ve sonrasında doktor ilettiği mevcut. Şu anda dünyanın solunum cihazı ihtiyacını sağlayabilecek tek ülke.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de bu haberleri okudum. Hastalık sürecinde dünyanın abisi ABD yahut Rusya değil Çin oluyor. Virüsün komplo teorisyenleri de hiç Çin 'den şüphelenmiyor.
Bakalım filmin sonunda en çok kazanan, en çok kaybeden kim olacak .
Finalde ilacı bulan dünyanın kahramanı olacak .
Bu arada Müslümanlar, camiye gidebilmek için kafirlerin ilaç bulmasını bekliyor.
Bilimi köpek yerine koymadık; bilimle dini hissiyatımız çelişince, dinde yeri olmayan hissiyatımızı seçtik. Bilimle torpil çelişince torpili seçtik. Bilimle para çelişince parayı seçtik . Bak işte milyonların olsa dışarı çıkamıyorsun.
Bu virüsü de yeneriz ama uzak yahut yakın bir gelecekte başka hastalıklar da çıkacak. Şeyhle, torpille, müteahhitle olmuyor bu işler.
-

Originally Posted by
dimitris
Ben de bu haberleri okudum. Hastalık sürecinde dünyanın abisi ABD yahut Rusya değil Çin oluyor. Virüsün komplo teorisyenleri de hiç Çin 'den şüphelenmiyor.
Bakalım filmin sonunda en çok kazanan, en çok kaybeden kim olacak .
Finalde ilacı bulan dünyanın kahramanı olacak .
Bu arada Müslümanlar, camiye gidebilmek için kafirlerin ilaç bulmasını bekliyor.
Bilimi köpek yerine koymadık; bilimle dini hissiyatımız çelişince, dinde yeri olmayan hissiyatımızı seçtik. Bilimle torpil çelişince torpili seçtik. Bilimle para çelişince parayı seçtik . Bak işte milyonların olsa dışarı çıkamıyorsun.
Bu virüsü de yeneriz ama uzak yahut yakın bir gelecekte başka hastalıklar da çıkacak. Şeyhle, torpille, müteahhitle olmuyor bu işler.
Bu yazini alkisladigimi..
-
Dolar 6.44.
Bu arada Mehmet Öz bir şey tavsiye etmiş.
Bu adam bir tıp otoritesi.
Merak eden bakar, malum tansiyonu çıkanlar var:
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...yapin-5685736/
-
Yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) merkez üssü konumundaki Çin'in Vuhan kentinde salgınının başlamasından bu yana ilk kez iki gün üst üste yalnızca birer vakanın tespit edildiği bildirildi.
https://www.mynet.com/vuhan-da-iki-g...a-110106477193
-

Originally Posted by
jmk99
İkinci Babyboom gelecek. Düz 10 milyar oluyoruz artık.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri