Hükmet sosyal yardým alan 2 milyon aileyi 1000 TL yardým verecekmiþ. Zaten bu ailelerin virüs nedeniyle kaybý yok. Asýl yardým edilmesi gereken iþlerini yitiren ya da Ýþ yerleri kapatýldýðý için maaþ alamayacaklar olmalý.
Hükmet sosyal yardým alan 2 milyon aileyi 1000 TL yardým verecekmiþ. Zaten bu ailelerin virüs nedeniyle kaybý yok. Asýl yardým edilmesi gereken iþlerini yitiren ya da Ýþ yerleri kapatýldýðý için maaþ alamayacaklar olmalý.
Tüketici güven endeksi yukselmis ..![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Coronayý falan bilmem ama rakamlarla oynamak kadar mahir olduklarý baþka bir þey yok.
Algý operasyonu üzerinde çalýþanlarýn sayýsý Ankara þehir hastanesindeki uzman doktor sayýsýndan fazla olduðuna eminim.
Þimdilik sayýlar küçük diye Saðlýk Bakaný çýkýp þeffaf bir þekilde anlatýyor kabul ediyoruz.
Yarýn bu sayýlar hoþlanmayacaðýmýz kadar artsýn bakýn o þeffaflýk kalýyor mu?
Bu ay enflasyon da baya eksi gelir artýk...
Eee. Moral da lazým.
Doðru ve gerçek her zaman mutlu etmez insaný.
Günaydýn,tüm forum sakinlerine iyi bir hafta dilerim...
Yanlýþ,yanlýþ üstüne yapýlýyor,sýrf morale etkisi için uzun süredir dolarý kamu kaynaklarýyla baskýlayanlar þimdide borsayý sanal bir biçimde, düþmesi gerektiðinin üzerinde tutuyorlar,özellikle bazý kaðýtlarda alýcý hep kamu...
Evet belki hitap ettikleri kesime güven mesajý veriyorlar sonuç; her yerde döne dolaþa nakit arayan yabancýlar olmasý gerektiðinden düþük fiyata dolara sahip oluyor tabi ki öncesin dede kamu desteðiyle düþmeyen borsa hisselerini satýyor
onlar için kazan-kazan durumu peki ya bizim için???
Benim kafamýn almadýðý da bu,çevremde günlük kazancýyla geçinen esnaf arkadaþlar var,bunlar ne olacak? adamýn baðkur ödemesini erteliyorsun,bu adam 3 ay sonra 2 kat mý kazanacak?neyle ödeyecek 2x baðkur parasýný?
Bakan,kimse baþvurmasýn bizde listeler var dedi,ne demek yahu 2 milyon yardýma muhtaç listelenmiþ aile? iddia ediyorum bu rakamýn %10 nun dan fazla deðildir gerçek ihtiyaç sahipleri geri kalaný??? sorular,sorular...
Cevaplarýný az çok bildiðimiz ama yinede sormaktan kendimizi alamadýðýmýz sorular...
Yer Ýmleri