Çinin Þanghay kentinden alýnan hýzlý taný kitlerini taþýyan Turkish Cargoya ait geniþ gövdeli kargo uçaðý sabaha karþý 04:00 sýralarýndan Atatürk Hava Limanýna iniþ yaptý.
TOPLAMDA 2 MÝLYON ADET GETÝRÝLECEK
Burada resmi plakalý minibüsle gelen görevliler tarafýndan alýnan kitler, ayný minibüse konularak Bakýrköy Dr. Sadi Konuk Eðitim ve Araþtýrma Hastanesine götürüldü.
150 Tonluk uçak en az 50 minibüs test kiti taþýr tahmini olarak çok daha fazla olabilirde, bir minibüs test var meydanda her iþleri fasarya, pata külli...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Borsa genelde siz þimdi bulamazsýnýz, ben link vereyim
https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=42615&page=8
![]()
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Ceza almak icin verdiðiniz gayreti takdir ediyorum ama lütfen bizlerde yorulduk gece gece artýk sakinleyelim !
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
01 adana en küçük tc kimlik numarasýndan baþlayýp tüm þüpheli þüphesiz herkesi tarýyorlar iþte ne olacak
Ben gidiyorum, istenmediðim yerde bir dakika bile durmam, yarýn öðleden sonraya kadar.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri