Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Nereden nereye gittiysem, Rabia kurabiya diyoruz ya, eskiden Ortadoðu kadýnlarý Keleþlen Dünyayý sarsýyorlardý, biz ise yýllardýr Þam'da Emevi camisinde namazýmýzý kýlamadýk bir türlü!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ah ki ne ah, sakin sen bu Leyla Halide zamaninda giyabi asik olmayasin, sayin Reha Kaya?
Evet gecti ama ABD cok buyuk bir ulke
NY ve SF gibi sehirlerde insanlar kaldirimlarda ustuste yuruyor birde oralarda turizm merkezleri o yuzden orada virus hizli yayildi
Ama 7-8 buyuk sehir disinda virus cok nadir goruldu.
Soylentiye gore NY ve California gibi eyaletlerden kalabalik olmayan eyaletlere kacis varmis. Iste ABD nin virusle savasi kaybetmesinin sebebi bu olacak. Komunist bir ulke degilizki sehire giris cikislar yasaklansin barikatlar kurulsun. Insanlar hala serbestce dolasiyor.
Eger bilim kurgu romanlarina merakliysaniz hic roman okumaniza gerek yok. Israil ve Cin in virusle savasirken nasil teknolojiyi kullandiklarini okuyun agziniz acik kalacak.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Konu baþlýðý dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz...ancak dolar dýþýnda sohbet kýraathane havasýn da...deðerli adminler ve fikirlerin den faydalanmak istediðim deðerli yazar arkadaþlar...konu net usd ne olur , piyasaya para sürmesi , iþsizliðe katký yaratmasý 2.sýnýf ülkelerin parasýna etki eder mi yoksa kendi iç döngüsün de enflasyon çanlarý çalmaya baþlar mý...ve Türkiye ekonomisi ,üretim olmadan , iþsizlik önümüzde ki aylar da daha da çok artacak iken iþletmeler yardým almaksýzýn kapatýlmýþ iken bizi nisan sonu haziran ve sonrasý dönem de ne bekliyor.
Ben orada test arttýkça sayýnýn artacaðý kýsmýný dikkate almýþtým. Bu konuda daha önce görüþümü belirtmiþtim. Sizle ayný fikirdeyim.
Sorun þu toplumda tarama yapýlmadýðý için toplam vaka sayýsý bilinmiyor. Dolayýsýyla vaka sayýsý tahmini
Test yapýlanlar hastahaneye baþvuranlar mý yoksa yakýn çevresi mi bilmediðimiz için hastahaneye baþvuranlarýn sayýsý ile ölenlerin oraný mý onuda bilmiyoruz. Mesela düzenli her gün test yapýlanlar var mý onuda bilmiyoruz. Bildiðimiz tek þey test arttýkça vaka artýyor. Zaten test arttýkça, tespit arttýkça oransal olarak ölü sayýsý ve öldürücüðü düþecektir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri