Erdoðan: Kurumlarýmýz uygulamalarý sýký bir þekilde takip ediyor
erdoðan: Herkesin gönüllü karantinada kalmasý çok önemli
erdoðan: Herkes evde kalýrsa ek önlemlere gerek kalmaz
erdoðan: üretim ve ihracatýn devam etmesi konusunda kararlýyýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Kampanyayý devletimiz yürütüyor, devlet içinde devlet olmanýn bir anlamý yoktur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
yüksek frekans meselesiyle ilgili bir fikrim yok.
"vahþi hayvan yaþam alanlarýnýn insan eliyle deðiþtirilmesine, iþgal edilmesi" kýsmý, bu yaban hayvanlardan insana geçen virüslerde daha etkili aslýnda.
çünkü insana ulaþýncaya kadar (her harf baþka hayvan olmak üzere) x - y - z- j- insan gibi bir zincir lazým. Normalde, biz bu hayvanlarýn alanlarýný iþgal etmesek, onlarý yakalayýp daracýk alanlara hapsedip, hatta koyup kafeslerde satmasak, bu zincir oluþamýyor. oluþamayýnca da insanda salgýn olmuyor. Biz bunu baþardýk...Dahasý tropik bölgeleri iþgal ettikçe bunu daha da yapacaðýz. Atýyorum yarýn bir gün Hindistan'a çakralarýný açmaya giden bir grup avrupalý/amerikalý yanlarýndaki evcil hayvanlarýn orada bir virüs kapmasý sonucu onlardan da kendisine geçmesi sonucu baþka bir salgýn baþlatabilir. Olabilecek þey.
mutasyon olayý þöyle: mutasyon sürekli oluyor, sizin hücrenize girse orada da sürekli virüs mutasyonu olacak. ancak, "mutasyona uðradý" derken kast edilen, virüsü belirli bir özelliðini azaltacak/yükseltecek ölçüde bir mutasyona uðramasý. bu kýsým aslýnda biraz kafa karýþýklýðý doðmasýna yol açtý. (bence yani, bir mikrobiyolog da çýksa dese keþke çok seyredilen anaakým bir kanalda, CNN'de filan "mutasyon derken öyle büyük çapta olandan bahsediliyor" vs. diye) Bu virüs olayýnda bir kez daha gördük ki bilimsel iletiþim çok zayýf ülkemizde.
Sn. hkm,
Emlak baþlýðýnda da yazdým, buraya da yazýyým dedim. Emlak topiðinde 17 þubat tarihli postunuzda Amerikan borsalarýnýn zirvede olduðunu ve çöküþ olabileceðini yazmýþsýnýz ve o gün gerçekten zirve olmuþ ve 1 ay içerisinde DJ neredeyse %38 düþüp dibi bulmuþ. Tam isabet kaydetmiþsiniz.
Gönderilerinizi daha bir dikkatli okuyacaðým artýk![]()
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Usdtry 6.6767
3 madde de dövizin yukselmesi olacaktý)
Yer Ýmleri