-

Originally Posted by
dimitris
Sayın Hocam nihayetinde siyasetçi. Bana çok da güven vermiyor.
Nasıl yani.
-
Ama şurası doğru bu sene birkaç kez tekrarlayan bir grip oldu herkes . Kiminle konuşsam hastaydı. Farklı şehirlerden farklı yaşlardan herkes hasta olmuştu. Daha önce yazmıştım.
Ama yine de Ace -2 proteini gibi bir teselli arıyoruz sanki .
-

Originally Posted by
hkm
Nasıl yani.
Siyasetçi kimliğiyle mi konuşuyor doktor kimliğiyle mi konuşuyor bilemeyiz bence .
-
Hatayda 22 vaka olması sınır şehri olması ,gelenin geçenin belli olmaması düşünülürse başka türlü açıklanamaz ki.Bence çok mantıklı dedikleri.Asıl ocakta bu zatürre artışı varken dikkat çekmemesi nedendir onu düşünmek lazım.Dünya kırılırken şubatta bizde vaka yoktu mantıklımıydı.Ha türk geni teorisi,elimizi popomuzu sık yıkamamız,ayakkabı ile eve girmememiz gibi argumanlar dışında açıklayıcı ne vardı ki.
-

Originally Posted by
dimitris
Siyasetçi kimliğiyle mi konuşuyor doktor kimliğiyle mi konuşuyor bilemeyiz bence .
Siz dedikleri mantıklı mı onu değerlendirin bence.
-
Sadece Hatay değil ki kimin girip çıktığı belli olmayan yer. Yani umarım öyledir, umarım haklıdır ama siyasetçi motifi bana güven vermiyor.
-

Originally Posted by
hkm
Siz dedikleri mantıklı mı onu değerlendirin bence.
Mantıklı hocam neden mantıklı olmasın.
-

Originally Posted by
dimitris
Ama şurası doğru bu sene birkaç kez tekrarlayan bir grip oldu herkes . Kiminle konuşsam hastaydı. Farklı şehirlerden farklı yaşlardan herkes hasta olmuştu. Daha önce yazmıştım.
Ama yine de Ace -2 proteini gibi bir teselli arıyoruz sanki .
Yahu yapmayın o safsatayı yazmayın,bu forumun kalitesine yakışmaz.Martın 13 üne kadar yurt dışında coronadan ölen türkler oldu bizde olmadı nedense.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri