Bu arada geçen gün GOZDE beðenmeme durumlarý yazmýþtýk hayek hocam. Çok alýnmýþ çocuklar...![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
yakýn zamanda þöyle bir analiz yapmýþtým. sadece 1 proje bu. tamamý bitmiþ ve borç morç yok.
yahu 500 daire ort.2.2 milyon desek 1.1 milyar yapar.
ben aradým bütçem 150 bin euro 2+1 daire istiyorum dedim, bana söylenen " zaten burada o fiyata daire yok" ama elimizde istesek de daire yok oldu"yatýrým tavsiyesi deðildir"
Geçen bahsettiðim rakama geldiðinde oradan 3+1 daire alýyorum hocam. Sayýn Vahit beye yazdým, tamam dedi.![]()
Hisse hareketlerin temel verilerle ilgili hiç bir ilgisi yok þu anda, baþka hesaplar, hesaplaþmalar var bence.
Zaten bölünmeden önce çökertmiþlerdi, bölündükten sonra da bir %20 daha çökertiler, yapacak bir þey yok, kabahati biraz da kendimizde aramalýyýz, temelin iyi olmasý yeterli deðil, iyi niyet daha önemli, batýk hisseler arasýna atýp bekliyoruz artýk.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Þu inves.t. denen yerdeki bazý kullanýcýlarý araþtýrdým. 5 kullanýcý tespit ettim. Gün içerisinde cevabýný aldýklarý halde ýsrarla "... lot rüçhaným var, kaç lira yatýrcam" vb mesajlar atmakta. Tam da bilançonun, finansal rasyolarýn konuþulmasý gereken dönemde.
Gayet manidar. Geçen de yazmýþtým, hiç ihtiyaç olmadýðý halde bu bedelliyi yapmalarý saçma sapan bir þeydi. Harcanacak yer olarak Beþiktaþ'taki projeyi göstermiþler. Kasada o kadar para var, harcamaya kýyamadý bizden istedi hafriyatý bile bedavaya getirecek Vahitçiðim.![]()
Yer Ýmleri