kullanılmayan rüçhanların satılmasından sonra ,tahta artık kendi !!! dinamikleriyle hareket eder...
kullanılmayan rüçhanların satılmasından sonra ,tahta artık kendi !!! dinamikleriyle hareket eder...
Genelde benim katıldığım ve izlediğim bedellilerde ruchanlar ekrandan çıkınca bir ferahlama oluyor.Ruchanlar ekranda oldu mu millette yahu ben ne alıyorum onu mu alsam bunu mu alsam bunu aldım mı ne kadar para öderim vs bir ton soru işareti oluyor.Bizim ky da fazla kafa yormayı sevmez.Ruchanların işlemden kalkması iyi oldu.
fiyat nominale inerse kimse rüçhanı kullanmaz, alacaksa gider spottan alır... fiyatın nominalden yüksek olduğu durumlarda rüçhan kullanmak teorik olarak avantajlıdır ve nominalden yukarı uzaklığa göre avantaj artar azalır...rüçhana hapsetme veya rüçhan bedelinden kurtulma operasyonu rüçhan tahtası açıkken denenir...
Son düzenleme : ellocu; 15-02-2022 saat: 21:29.
Bir başka ihtimal de patronun kullanılmayan rüçhan haklarının çoğalmasını sağlayarak nominal fiyattan el koymak istemesi,amaç buysa rüçhanların tamamının kullandırılması daha masum kalır.
Bu fiyattan ana hisse satışı rüçhanı karşılamaz.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Saliya kadar nominal 1 tl ye cekecekler heralde bu hisseyi yazik
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın (elinde başka hisse olmayıp) ana hisse satmak için son gün ve elinde rüçhan olanlar için fiyat en az 1.25 Tl olmalıydı. Yazık ettiler bir sürü yatırımcıya...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri