Birde öyle güzel metinler yazıp sizi inandirirlar ki, ama bu kadar bilgi ve deneyimlerini rağmen hep kaybediyorlar ne hikmetse. Bu kadar bilgi ve deneyimli insalar hep çarpılır mi ? Hep aynı roller verirmiş. Hep aynı araci kurumun tahtasında olur mu ? Bakın bu yorumlarına istinaden bana saldırıp sizleri bile bana düşman ederler. Ama ben onları onlar beni bilir..
Mesela hayek sürekli ghisse güzellemesi yapıyor. Hissedar da cimere ben ve arkadaşlarım şikayet yazdık diyor dimi ? Hayek sürekli bilancodan bahsedip, projelerden bahsediyor dimi . Siz bu mesajları okuyup beklentiye girdiğiniz esnada hisse fiat 1.60 - 70 dimi. Siz yazılanları okuyup beklentiye girdiğinizde, buarin ağ babaları hisse çıkıyordu..
Rusya yine istediğini aldı. Abd ve AB havladı havladı gitti. Çünkü ruslarin karşına cikarcqklari teknoloji var fakat asker yok. Ruhları bir tek abd bizimle dizinleri. Bizde artık abd yi sllamiyoruz.
O biden ruslari sadece Türkler ile durdurabilecegini bu süreçte iyi anladı. Biz yoksak NATO nün kara gücü yoktur. Almanı, Fransız, ingilizi ruslarin karşına koy ayakları titrer.
Yer İmleri