Þirketlerin birþey ürettiði yok spk ya yedirip milleti soyuyorlar
Þirketlerin birþey ürettiði yok spk ya yedirip milleti soyuyorlar
Allah ne kadar soyguncu spek varsa hepsine çocuðunun ölüsünü göstersin.
Yeminle bizi kolluyorlar lot lot sayýyorlar alýnca anýnda aþaðý dönüyor. Korona dan düþünce kaybettik ve çok ilgin 82 binden burya geldi yine kaybettik. Bu lanet bordada kansýz parababalarý kazanýyor.
Sayýn newzzz ne kadar aldýðýn önemlimi biri satar biri alýr ama þirketin karý üretimi verimi önemlidir. Bunlar patron spek anlaþmýþ milleti tokatlýyorlar böyle borsamý olur. Sonrada yabancý gelmiyor gelmez tabi.. Ne kadar sahtekar patron var burda birkaç dürüst þirket hariç hepsi sahtekar. Hele galip burdaysa þirket mundar olur.
Bu kagit yillardir boyle en fazla 2 gun ust uste tavan yaptigi oldu ondan sonraki gun veya gunler taban yapar .karakteristik ozelligi milletin hisseleri 1 ay tavan tavan gidiyor ihgm yyapi ygyo kac gundur tavanlar hep .yyapi ygyo 0.20 den geldiler 1 tl oldu %400 yukseldi 1 yil bile olmadi buna bakiyorsun 1.50 den ancak %150 yukselebildi .Onlarda gyo buda ama onlar dunya kadar zarar ediyor bu kar ediyor yine de cok yukselen onlar . onlarin tek kademesinde 3_4 milyon lot oluyor ama takir takir tavanlari yapiyorlar .Neden cunku patronun ta kendisi hisseyi kaldiriyor bu yerinde sayiyor ne desek bos .yatirim tavsiyesi degildir
Endex artýda bunun gözü toprakta
Halka arz dan beri omrunden birkez olsun defter degerine git .Defter degerin 6 tl .pd//dd rasyon hala 0.70 .1 olmasi icin daha %40 prim yukselmen lazim buda asagi yukari 6 tl ye tekabul ediyor .Yyapi bile pd/dd 0.88 oldu .hergun tavan giiyorlar patronu hergun tavan goturuyor .Emlak konut 2 haftada 4710 ev satmis .Sende 3 aylikn donemde 100 ev satsan bilancon yine kar gelir kar katlanir .Ev satislari iyi faizler dusuk libya imari kanal istanbul bu kadar olumlulukla defter degerine gitmiyorsan artik ne denir ki .Sahsi dusunceler olup yatirim tavsiyesi degildir .
Yer Ýmleri