Tamam da sn tahminci ben temel analize inanan ona göre yatýrým yapan bir yatýrýmcýyým.Temeline inanarak para koyduðum bir kaðýtda zararýn önemi yoktur toplamaya devam ederim.Bir kaðýda para koydum mu her þeyini aylarca inceler takip ederim,birden fazla kaðýda bu þekilde yoðunlaþamam ki,bana sizin tarz uymaz,grafik ne derse desin temeline güvenmediðim hiç bir kaðýtdan tek lot almam.
Bir kaðýtla hesabým bazen haftalarca bazen aylarca bazen yýllarca bitmez.))))))))
Yýlda iki kaðýt bulsam bana fazlasýyla yeter,bu yýlýn kaðýdý bu.Bence bu kaðýtda isgyo,sngyo,trgyo gibi bir fýrsat var.
1.40 KLGYO sattým 2.93 AKFGY ilave yaptým..
Günlükte AKFGY daha diri duruyor bakalým gün sonu nasýl olacak.. YTD
Yorumlarým sadece kendim için nottur. Asla yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
Ýki gün sonra bilançosu gelecek kaðýtda bence bugün trade yapýlmaz,size akýl öðretmek haddim deðil sn tahminci,ama gelin benim tarzýma bu iki gün için saygý gösterin 1.40 dan alýn gene lotlarýnýzý iki gün bekleyin)))))) Tabi bu samimiyetimize istinaden bir öneri,tekraren söylüyorum aslýnda haddim deðil,sizin bana gelin sn hkm 1.35 altý bugün stop koyun tavsiyenizi ben uygulamam o yüzden siz de bu tavsiyeme uymazsanýz sizi çok ama çok iyi anlarým.Maksat muhabbbet olsun.
Gerçi ben 15 dakika gecikmeli görüyorum,þu an alýþ satýþ kaç,belki 1.4 altýndayýzdýr.
Bilançolar yarýn akþama kadar mý gelmek zorunda ,çarþamba akþamýna kadar mý.10 aðustos deniyor da 10 aðustosa kadar mý yollanacak ,10 aðustos son gün mü anlamadým.Son gün 9 aðustos mu 10 aðustos mu.
Yer Ýmleri