Originally Posted by
bitpire
ben genele yazdm. al sat tut tavsiyesi yasaktr. kimseyi durduk yere incitmek niyetim yok. sadece bu forum twittera benzemez, bugn tvde grdlen bir ok insan eskiden burada yazard, imdiki be para etmez dolandrclar yoktu. o anlamda syledim. imdi bakyorum be para etmez herifler nitelikli dolandrclk yapyorlar, kar amal su rgt kurmular, en ufak laf edeni tehdit etmeye kalkyorlar, herif benim polis savc tandklarm var diye milleti sindirmeye alyor, sonra patr patr tvitlerini siliyorlar. takipileri adresini aldm evinin nne geldim aam vur de vuralm diyor, kendini devlet yerine koymu, adresinizi bulurum vs diye milleti tehdit ediyor,sonra yine patr patr tvitlerini siliyor. aam kn boynuma diyen yalamalar var, tahminen memleketleri itibariyle burada domular ama trk deiller, kkenleri farkl.bu memleketin snrlar iinde yayorlar ama trk byle yalamalk, ylklk yapmaz gtveren deilse. yarn br gn devletin elinden bunlar kimse alamaz, bir yerlerinden kan alrlar eninde sonunda bu heriflerin farknda deiller, bunlar takip etmeyen mali ubeden polis yoksa, diyeceim birey yok... herkes bir gn hakkn bulur elbet.
bunu aln satn diye yazmyorum, daha nce de yazdm, yarn 10 taban, 10 tavan gider bilemem. ben sadece twitterda intihar edecem yazanlar grp bu ********lerin cevap olarak seni s2m yazdklarn grnce yazma ihtiyac duydum, daylanyorlar ama delil olmasn diye ******* bile yazamayacak kadar korkak herifler.
dediim gibi yarn tavan taban olur karmam. ama olay budur.
Sizin gibi insanlarn bu forumda olmas ok mutlu ediyor beni bende bu olaylara bire bir ahit oldum adamn her yerini o..ler para iin bize bu yakr m diye dndm ve twitter imi kapattm Ayrca nacizane tavsiyem en iyi karar kendi verdigindir oku al azim et tekrar et ders kar hazra konma kardeim al ren ytd...
GM 5 Plus cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Yazdklarm tamamen kendi dncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deildir...
Yer mleri