Şimdi bilançodan anlıyan bir arkadaş yorumlayabilir mi bunlar kar mı olacak.Hangi kalemler kar hangi kalemler değil,misal arsa değerlemelrindeki artışlar kemiksiz karmıdır.
Şimdi bilançodan anlıyan bir arkadaş yorumlayabilir mi bunlar kar mı olacak.Hangi kalemler kar hangi kalemler değil,misal arsa değerlemelrindeki artışlar kemiksiz karmıdır.
Sn tahminci bu arada sizin karar doğruymuş tebrik ederim.Şimdi sorumuza dönersek fikriniz nedir.
Sn. Hkm, bilanço yeniden değerleme oranlarından dolayı iyi gelecek. Kar görünecek ancak fiktif kar olduğundan karlılık ile ilgili bir fikir vermeyecek ancak PD/DD daha aşağılara inecek. Bana sorarsanız ben bilançodan ziyade bu hissede teknik analize bakarım çünkü sahiplerine hiç inancım yok. Temel analiz bazlı bakacak olsaydım bilançoyu kesinlikle beklerdim. YTD
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Biz biliyorsunuz çok aşağılardan beri burdayız,o yüzden konuya teorik açıdan yaklaşabilecek soğukkanlılığa da maliyete de sahibiz,o nedenle sizin bilanço konusundaki tarafsız öngörünüzü cidden çok merak ediyorum.
Borsamızda toplar her zaman patronun elindedir, çok fazla varsayımda bulunmamak kayıpların büyümesine engel olabilir!
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
beylikdüzü 2,5 milyar
küçükçekmece arsa 0.557 milyar
eyüpsultan arsa 1.353
dolayoba 1.597
beşiktaş 1.747
marmaris 0.124
kartal loca 1.014
Şimdi dikkatimi çekti kütahyadaki avm daha gelmemiş.
Bugünkü 3 değerini baz alsak,gerçi yarın 2.5 yapar ya neyse 3 diyelim 4.5 milyar piyasa değeri,defter değeri 14 15 milyar olacak gibi.0.3 PD/DD nasıl ama))))))) Kar da 4 falan gelirse o da F/k yı 1 falan yapar.Tam bu adamlara yakışır rasyolar
Yer İmleri