Sizin rahatlığınızdan diliyorum tük klgyo yatırımcısına)..iyi akşamlar.. saygılar.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin rahatlığınızdan diliyorum tük klgyo yatırımcısına)..iyi akşamlar.. saygılar.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıkıntı yok sn ada.Size de iyi geceler.Saygılar.
Sınırsız hisse sınırsız nakite karşı kimse birşey yapamaz,ezer geçer,bizde böyle yazarız, aklıma tek gelen ihtimal bilanço beklentisi ile haddini aşan bir alım yapan olduysa onun posasini cikmarmak için olabilir, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, duygusal düşüncem
Bu maçta hüsrana uğradık.Yapacak bir şey yok.Önümüzdeki maçlara bakacağız.Öyle ya da böyle yenildik bu kesin.
)))))))))))arkadaşlar ben ful kağıtdayım .Bu türkü tüm paydaşlarımızı umarım biraz güldürmüştür.Canınızı sıkmayın
Zoruma giden para kaybetmek değil keriz yerine konmak neredeyse Ereğli'nin yarısı kadar kar acikla yerlerde sürün bide açıkladığın rekor kar günü taban ol bu tam bir o.ç lugu
Durum nasil arkadaslar bende reel time ekran yok.olaya 15 dakikada ancak ayikabiliyorum
Yer İmleri