5 sene sonra bu þirketi nerede görüyorsunuz?
HEDEF GÝRÝÞÝM in son bilançosu geldi, tam bir hayal kýrýklýðý, KY ye mal nasýl kilitlenir dersi vermiþler. F/K 2 den 32 ye PD/DD 1.08 den 1.27 ye yükselmiþ. Bilançoyu henüz inceleyemedim ama ucuz düþüncesiyle bir kaðýt alýndýðýnda sonunda nasýl hüsranla karþýlaþýlabileceðinin bir örneði. Bilanço kalemleri ile oynayarak olaný farklý göstermek mümkün. Uzun vadede netice çok deðiþmesede yanlýþ yatýrým kararý alýnmasýna sebep olabilir. ytd
Bana göre plan çok net, buna hiç þüphem yok. Ben bu hikayede Kül Kedisi rolünde olacaðým kafaya koydum. Ýllaki saraya çaðrýlacaðým...Hafta sonu Referans Bahçeþehir'e gideceðim, bakalým son durum ne, oturum baþlayacak diyorlardý bu aydan için..
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
herþey bir yana piyasalarýn geneline dikkat edelim arkadaþlar ! geliyor gelmekte olan gibi duruyor, herkes plan program pozisyon ayarýný ona göre yapsýn."yatýrým tavsiyesi deðildir"
sanal bilançosunu sürdüremeyeceklerini anladýklarý için kendi haline býrakmaya karar vermiþlerdi.
Seyitler Kimya, Ýdeas, Fade gibi þirketlerin piyasa deðerini artýrarak hedef giriþime kar yazdýrýyorlardý. Aylarca uyardýk herkesi.
1 lira deðeri olmayan þirketler, 20 liraya iþlem görüyordu. Bir benzeri de Gözde giriþim Penta iliþkisidir. Yalan rüzgarý ve insanlarý kandýrma düzenine örnekler.
Yer Ýmleri