-
Hacim yok,önemli değil sn şekerli,arada elbet bir korku salacak ki toplasın.
-
Tabi bu kadar kolay aşağı yukarı hareketler yapabilmesi kağıdın toplu olduğuna delalet eder.Aslında olumlu.
-

Originally Posted by
hkm
Hacim yok,önemli değil sn şekerli,arada elbet bir korku salacak ki toplasın.
Ben gene yükleme yaptım 1.17 ortalama ile
, Hacim bence var ve hızlı bir şekilde kademeler değişti sabahtan beri
-
Ben kademeleri görmediğimden çok anlıyamıyorum hacimi,investing malum 15 dakika gecikmeli veriyor verileri.Neyse bence bilançoya 8 borsa günü kalmışken çok da bir hareket yapacak halimiz yok,tahtacı aşağı yukarı ağacı sallasın bakalım ne olacak.
-

Sabahtan alıcı taraf satıcının 2 katından fazlaydı, bir anda yıktılar ve 1.19 dan itibaren hacimli verdiler..şuan rolantide, ne olur bilinmez. Ben 35.000 e tamamlayıp kenara çekildim
-
Bir şey olmaz sn şekerli aniden yıkılan aniden coşar,adamlar da sıkılıyor arada atraksiyon yapmaları normal.Bilanço bence güzel gelecek. Bilanço sonrası rakamlara gene bakar değerlendiririz.Daha yolumuz çok uzun.
-
Bu gün fazla bulaşmamak lazım, farklı bir kulvara girdiler stratejilerini çözmek için biraz uzaktan izlemem lazım, şuan 15-16 ya indirdiler, alım eklemesi 1.10 ve altı olarak belirledim bundan sonra
YTD
-

Denk getirdiler beni bu gün.. Allahtan fazla yüklenmedim, onlar düşünsün azdan az, çoktan çok gider..Ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri