-
Şirket Yönetim Kurulu bugün tarihli toplantısında;
İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 Ada 2 ve 3 Parselde gerçekleştirilecek proje için Biskon Yapı A.Ş. ile Müteahhitlik sözleşmesi imzalanmasına karar verilmiştir.
Biskon Yapı A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu'nun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde ilişkili taraf kapsamındadır.
-
255 milyon dönem karı
))))))))) anladınız siz onu
-
Sn hissedar nerelerde bilançoya ait yorumlarını çok merak ediyorum.Sn hayek de değerlendirse mükemmel olur da sanırım sn hayek başka kağıda geçti.
-
Bana göre kar muhteşem.PD /DD beklediğimiz gibi bedelliden gelen para işin içine girince 0.61 olmuş F/k 2 olmuş.Bu rasyolara sahip borsada çok az şirket vardır.Gyo lar arasında da sanırım ne ucuz biziz.
-
Yarına çok güzel bir açılış bekliyorum.Çok uzun bir rallinin başındayız.
-
Yahu kağıtda bir ben mi kaldım sn tahminci,GP sn hissedar nerelerde,şahonun pungarı ya bile razıyım bilanço iyidir kötüdür diyecek fikir beyan edecek forumdaş ortak yok mu
)))))))))))
-
Yalnız amerikan endekslerini beğenmedim,umarım kapanışa doğru toparlarlar.
-

Originally Posted by
hkm
Yahu kağıtda bir ben mi kaldım sn tahminci,GP sn hissedar nerelerde,şahonun pungarı ya bile razıyım bilanço iyidir kötüdür diyecek fikir beyan edecek forumdaş ortak yok mu

)))))))))))
Ben burdayım.Bugün mayınları attım bir metre 25 santime ama patlamadı.
Daha öncede yazdığım gibi ortalama yükseltmiştim ışık menkulün alışını görünce ve bilançoyu bekleyeceğimi söylemiştim.
Bilanço beklenen şekilde geldi sanırım.
Ben intikamımı aldım.
Bol badem ezmesi
)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri