Abi bovespa 120.000 den 68.000 lere düþtü düþüþü bitirmiþ bana göre. %61 düþtü..
Cort tuþunu sokmeyenin ciðerini alýrlar puhahahaha
[QUOTE=Semabora;4228808]Artýya geçti bile ,,,tepki tam 800puan ,[/QUOT
Dax da artýya geçti,bence bizim borsa acilisda en düþük degeerine gördükten sonra yukarý 3-4bin puan tepki verecek
120.000 den 68.000 e düþmüþ bovespada cort açsana birþey deniycem puhahahahahahhhahah
Arkadaslar hatirlarsiniz dow da ters flama var yazmustim. Etkilememk icin hedefi yazmamistim. Simdi o hedef goruldu sayilir. Bu fiyatlar cazip hale flgeldi zaten. Biz onlar kadar cikmadik. Onlar kadarda dusmeyecez. Belki biraz zarar ederim ama bu tarihi firsati degerlendiricem elimde kalan nakilte hisse alacam bugun. Ornegin kisa sure once 500 lira olan karton ureten bir sirket 280 olmus. Oysa evden alisverisler arttigi icin kartona talep giderek artiyor ve karton fiyatlari yeni artti daha. Yani aslinda krizden okumlu etkikenen bir sirket.Yada 60 lira temette dagitacak bir araba yan sanayi sirketi 800 lirada 4xx kusurlere dusmus. Tenettu oranida Yuzde 10 dan fazla hale gelmis. Krizde firsatlar coktur. Arastirin sizde firsata varsa yazin da bizde gorelim.
Msci tur ve dolar bazlý BIST 2008 dibine geldi sayýlýr
Þu anda az düþtük felan diyoruz da kazýn ayaðý öyle deðil aslýnda
Nikkei dax Dow ve diðerleri 2016 dibinde
Yani bence yine dünyanýn en ucuz borsasý yada bir kaç borsasýndan biri olabiliriz de format atiyorlarsa eðer iþ deðiþebilir
Dow un düþüþü momentum kaybetmeye baþladý... Düþse bile en fazla 18000 e düþer gibi... Fed'in ve merkez bankalarýnýn alým yapmasý düþüþü frenler..
Yer Ýmleri