Borsada bazen kolonya gibidir.. Ýstersen..
Borsada bazen kolonya gibidir.. Ýstersen..
Amme hizmeti diye ben buna derim
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En azýndan p.tesi sabahýna kadar rahat uyuyacaz...![]()
Korona ile ilgili yeni bir vaka açýklanmazsa olur hatta daha fazlasý olur...
Ürkütmeden açýklýyorlar 1 den 5 e çýktý 5 den 15 e çýkabilir onun tedirginliði bence...
Yoksa fýrsat varken dow çoþmuþken vadeli de devre kesiciyi devreye sokardý pala..
Ne varsa alýrdý nasýl olsa pazartesi gap olacak ayrýca bir sürü þort açtýrmýþ olacaktý..
Bizimkiler t...k geçiyor bizimle...birmiþ beþ olmuþ...
Korkum yarýn bir gün ölümler hizlandiginda bakalým yine kamera karþýsýna çýkabilecekler mi??
Bu iþ yarýn kapanýr rolü kaptirmayalim havasindalar ama iþ sarpa sarýnca görürüz "kriz yönetimini"...
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
Resmen korona var artýk Türkiye’de 5 vaka ilan edildi. 9 Avrupa ülkesine uçuþ yasaðý geldi. Vb...
Burasý Abd’nin bir eyaleti deðil sonuçta. Tamam dow tabi ki yön veriyor ama bu yukarýdakiler etkili olmasa dowla beraber çýkmaz mý sanýyordunuz. Aslýnda düþmeyerek bunlarý fiyatladý hafta belki tam fiyatlamadý bile.
Bu açýklamalardan sonra dow yatay düz olsaydý ne olurdu, kýpkýrmýzý bir akþam viop. Bunu da düþünmek gerek.
Ytd
Borsacýlar için gerçeklere ulaþmak, doðru fiyatlama yapabilmek için önemlidir.
Baðýmsýz, dik durabilen medya, gazeteci az.
Odatv kapanmýþtý, tesadüfen farkettim, yeni adresleri odatv2 ...
Farklý farklý kaynaklardan haber almak en doðrusu, bu nedenle baktýðým bir sitedir.
Olumsuz haber akýþý haftaya devam eder, volatilite de devam eder.
Corona satýþlarý büyük ölçüde tamamlandý, bu satýþlarýn biteceði nokta Ýtalya'dan olumlu haber geldiði nokta olur tahminim, artýk Abd ve Avrupa'da da biteceði belli olmuþ olur, inþallah bizde de çabuk biter. Bugün en düþükler gözüktü bana göre, haftaya elimdeki spot hisselere ilave yapmaya baþlayacaðým, geri çekilmelerde..
Ýstisna, longcularý ve beni skýntýya sokabilecek geliþme, Erdoðan ya da Bahçeli'ye corona bulaþtý diye haber ve söylenti çýkabilir.
Eski marjlar olsaydý, önce yüzde 15 düþerdik, sonra haber yalanlanýr yüzde 10 artardýk, sonra haber doðrulanýr taban olurduk. Benzer bir senaryo olurdu. Þimdi devre kes, taban, yalanlanýrsa devre kes tavan, bu tekrarlanýr durur gerçeðe ulaþana kadar.
Taban tavan arasý yine yüzde 20 yapýyor terste kalýnýrsa... Ýnþallah olmaz da, senaryo çalýþmasý lazým..
Corona, reel ekonomiyi ne kadar etkiler, batan þirketler olur mu, bunlardan emin deðilim, takip edeceðiz..
Sonuç olarak kaldýraç önümüzdeki dönem mantýklý deðil.
Paramýz kadar alýp satalým..
Bu senaryoyu niye çalýþtým.. Ecevit baþbakanken grip olmuþtu, seans bitimine 10 dk kala birden ortalýk kýzardý, yüzde 4-5 civarý hisseler düþtü. Broker var o zaman, Ecevit öldü söylentisi çýkmýþ, biz de verdik mecburen, ertesi gün camdan medyaya el salladý, biz borsacýlar için tabi, biz de yüzde 5 yukarýdan tekrar aldýk mallarýmýzý..
Böyle bir durumda ne yapacaðýmý ben de bilmiyorum, inþallah olmasýn, kimse batmasýn diye yazdým.
borsalar güzel teptiler..güzel olmak da zorundaydý, hem desteklerine geldiler hem de sert tepki þarttý..
çünkü tepkiler uzun soluklu olmayacak diye korkuyorlar..
Yer Ýmleri