Pis girdi...Cuma kapanýþtan sonra Batý’da uçak seferleri yasaðý geldi. Þimdi de Doðuda karayolu ve havayolu durduruluyor.
Toplayýp toplayýp herþey kapandýktan sonra haftasonu veriyorlar.
Ya iþ cidden çok sýkýntý, büyük: ya da bi oyun var.
Ytd
Pis girdi...Cuma kapanýþtan sonra Batý’da uçak seferleri yasaðý geldi. Þimdi de Doðuda karayolu ve havayolu durduruluyor.
Toplayýp toplayýp herþey kapandýktan sonra haftasonu veriyorlar.
Ya iþ cidden çok sýkýntý, büyük: ya da bi oyun var.
Ytd
bu kadar uzatmalarýna ne gerek var ya? komple tüm dünya ülkelerine kapattýk kardeþim de ve kapat...sonuçta keyfi bir uygulama deðil düþmanca bir uygulama deðil...en baþta kendi halkýnýn saðlýðý kendi milletinin menfaati için olmasý gereken bir þey...
kapatsýnlar ya komple nisan ortasýna veya sonuna kadar...bitti gitti...
taksit taksit iþ yapmaya ne gerek var...
ÜYELÝK : KASIM 2006
Yakýn zamanda yoðun bakým ihtiyacý olan bir hastanýz oldu mu ? Benim oldu. Yoðun bakým ünitesinde yer bulmak o kadar da kolay deðil. Özellikle Ýstanbul'da Devlet Hastaneleri %100 Kapasite ile çalýþýyorlar o yüzden alýnan önlemleri özellikle Annem için, yaþý yüksek olan akrabalarým için, sevdiðim insanlar için önemsiyorum. Elimden geldiðince çok fazla temas etmemeye çalýþýyorum. Ne için mi yaþý 65 üzerinde olan sevdiklerim için. Paranoya þeklinde deðil ama ciddiyetsizlikle de deðil. Her kes için saðlýklý günler dilerim.
Akýllý ol, "POZÝSYONLANMA", FLAT eskiden candý. SEMER seçilirken, EÞEÐÝN fikri deðil, ÖLÇÜSÜ alýnýr..! Demem o ki : ÝNSANSAN fikrini, EÞEKSEN ölçünü alýrým...!
Ha bi de o var. Okullar vb anladýk da avm’lere gelen kýsýtlama ekonominin canýna okuyacak. Çarpan etkisi olarak ekonomi risk altýnda hissedecektir kendini. Þimdi büyük bi AVM’de 40.000 kira ödeyip 70.000 kar eden bir yeriniz olduðunu düþünün. O 70.000 belki çok uzun bir süre imkansýz hale gelecek bu yaralarýn kendini toparlamasý uzun zor bi süreç.
(Bunu da piyasalarýn kapanmasý sonrasýna, haftasonuna sakladýlar tabi)
Bence en kötü senaryodayýz ya neyse...
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
arkadaþým nerden atlarsan atla.
millet otelde kalýyor teknede deðil. otelin havuzunda otelin sahilinde ayný yerde yüzüyor.
ha seviþmiþsin ha ayný suya girmiþsin diyorum. daha öncede yazdým tatil bölgeni sen seçebiliyorsun ama denize havuza kimle gireceðini sen seçemiyorsun.
otelin camýndan atlamak gibi bir fantazisi yoksa milletin bu sene turizm bitik diyorum.
almanyada isen madem sor bir almana bu sene nereye tatile gitmeyi düþünüyorsun diye bakam ne diyecek.![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri