Trump: Ýngiltere ve Ýrlanda'ya da seyahat yasaðý koymayý göz önünde bulunduruyoruz
Benim dediðim 20 sene önceydi, demek onun da cýlký çýkmýþ.
Mahmutpaþa'dan güzel bir palto almýþtým, adam "Beyoðlu'nda kapanan bir maðaza" diyordu. Ertesi sene oradan geçerken baktým ayný adam yine aynýsýný söylüyor "Beyoðlu'nda kapanan bir maðaza".
Ayný þeyi bir mobilyacý da yaptý, alýþ veriþimi yaptýktan sonra adama sordum, kapanan firma filan yok, boþ bir maðazayý geçici kiralýyoruz toptan alýp perakende satýyoruz, iþler yavaþlayýnca baþka yere geçiyoruz demiþti.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Su kadar maske stogumuz, bu kadar gunluk uretim kapasitemiz var diyorlarda eczanelerde maske yok. Nasil olacak bu isler.
Bugun cok dusundum acaba niye satmadim diye. Thyao tavan 9.35 idi ve 9.32 gormus
Ttkom 6.77 idi ve 6.70 gordu. O an bunlar tavana kilitler diye dusundum ama bana kilitlediler. [emoji3]
Gun sonu yine guzel karim vardi ama ogle saatlerinde iki kati idi.
Simdi pzt longa kaldik. Cuma aksami dow iyiydi ama haftasonu hava biraz bozuldu sanki
Pzt gunu cuma gunu yaptigim kari kaybettigim an pozlari kapatirim. Vadeli su zamanlar buyuk risk. Gun icinde in cik 10 15 bin puan oynuyor
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alenichev tovbeni bozmayacaktin. Yol yakýnken dön derimdýþardan bakarken insana herþey çok kolay ve herþeyi biliyorsun tepkileri biliyorsun vs. Ama içine girince öyle olmuyor. O yüzden bu dönemler en riskli zamanlar. Piyasalar düzeltmeden girme.
Yer Ýmleri