Erdoðan : Yeni açýlan hastanelerin yollarýný bizim zamanýmýzda yapýlan anlaþma gereði ibb yapacaktý , fakat belediye maalesef malum zihniyete kaptýrýlýnca bizim paramýz yok yapamayýz dediler bu yollarý hemen biz yaptýk
Erdoðan : Yeni açýlan hastanelerin yollarýný bizim zamanýmýzda yapýlan anlaþma gereði ibb yapacaktý , fakat belediye maalesef malum zihniyete kaptýrýlýnca bizim paramýz yok yapamayýz dediler bu yollarý hemen biz yaptýk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Diyarbakýr'da koronavirüs tedbirleri kapsamýnda çarþamba gününden itibaren maskesiz dolaþmak yasaklanýyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Vay anasini sayin seyirciler[emoji23][emoji23][emoji23]SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Ben el arabasi alacam bi tane... bana uygun paket var mi ??SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
El arabasý ile yola gidilmez
Ballandýra ballandýra anlatýyorlar, sanki geri ödemesi yokSM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoðan:"(Yunanistan'ýn Ayasofya açýklamasý) Diyorlar ki 'Ayasofya'yý camiye çevirmeyin', Türkiye'yi siz mi idare ediyorsunuz biz mi idare ediyoruz?"
Erdoðan: "Yunanistan kurusýký atýyor. Türkiye'ye bu tür laf atýlýr mý? Biraz kendine çeki düzen ver. Haddini bilmezsen Türkiye'nin yapacaðý bellidir."
Fas kýyýlarýnda Ispanyanýn nasýlsa taþlýk yaþam olmayan bir adasý kalmýþ, Fas oldu bitti yapayým dedi Ispanya 2 savaþ gemisi gönderdi Fas arazi!
Devlet olmanýn, gereði budur!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri