Hala hesabým da var 30bin tl mal ettiðim hisseler allah bizim batmamiza kimler sebep olduðu ise onlara zehir zikkim etsin ahirette de ömür boyu cehennemde yaksin.hakkimi helal etmiyorum. Haram olsun.Birde hükümetimiz buna bir çare arasa iyi olur madem malýna el koydu tmsf yönetim kurulu baþkaný ve üyelerini n hisse senetleri ne el koysun sonra da el konulan mallarý þirkete iade etsin devlet yönetimin de faaliyette olan þirket haline getirsinler nasýl koza altýn koza madencilik royal halý deki gibi olsun.sonrada açýk O hale yoluyla tmsf satsin satýn alacak kiþide çaðrýya tabi tutsun ama satilmazdan önce küçük yatýrýmcýlarýn uðradýðý tüm zararlarýn giderilmesi için eski yöneticiler in ve bu firmada eskiden çalýþýp el konulmasýna vesile olanlarýn tüm mal varlýðýna elkoyup sirket satsin elde edilen paraylada yüksek bedelsiz hisse senedi vererek bu þekilde yapýldýktan sonra ihale yoluyla satsin satýn alanda çaðrýya tabi tutsun vermeyen olursa borsa da iþlem gören hisseler den olsun tüm yatýrýmcýlar in maðduriyeti giderilmiþ olur hemde ihale yoluyla satarak tmsf ye okkalý para girmiþ olur hem yatýrýmcý hemde devlet kazanmýþ olur
Bu þekilde fikrimi her yerde beyan ettim kulak veren olmadi tum zararda olan küçük yatýrýmcýlarýn bu þekilde e devletten tayyip reis e mesaj atarsak belki bize yardým eder arkadaþlar baþka kurtuluþ yolumuz olmaz biz fetocu deðiliz allah onun belasýný versin inþallah. Bizi batiranlari da helak etsin bu ********ler in yüzünden paramýz battý Batma sa idi gözümün önünde ne hisseler gitti yazýk oldu bize sebep olanlar a allah her iki cihanda helak etsin
Benim elimdeki hisse maliyeti m 30 bin tl mal ettigim hisseyi biraz da kar li olarak 2846 adet lotu isteyen eski ahlaksýz yöneticiler i varsa 400 bin tl ye satarim bu kadar zaman bizi batýk tuttuðunuz için buradan mesaj atar size satarim hem sizin gibi ********ler le ortak görünmekten hemde batýk görünümünden kurtulmuþ olurum
Terörist baþar arslan ve ekibi ve ailesi bu þirketi bu hale gerirdiginiz icin allah hepinizin belanizi versin adý ******** ler bu dunyada sizlere hakkimi haram ediyorum ayrica sizlere goz yumup gereken zorunlu çaðrýya tutamayýp bizleri maðdur eden spk yöneticilerini de allah belalarini versin onlara da hakkýmý helal etmiyorum allah hepinizi cehennemde yaksin
Spk ne iþe yarar boþuna maaþ almasýn bu þirket ve bunun gibi diðer þirketler in patronlarýna niye dava açmiyorlar yurt dýþýnda ve yurt içindeki tüm mal varlýklarýna el konacaðý þekilde dava açýp zarara uðrayan biz yatýrýmcýlar in zararlarinin odenmesine niye hiç bir þey yapmýyorlar allah biz yatýrýmcýlarý zarara uðratan tüm patronlar ve yöneticilerin hem bürokratlarýn hemde tüm siyasetçilere belasýný versin inþallah birde sorsak müslüman misin diye müslümaným derler kul hakký yiyen müslüm deðildir bunlara göz yuman ve bunlarýn ceza alamayacaklarý þekilde davranan siyasetçiler de musluman deðildir seçime gelince kimse biz yatýrýmcýlar 'dan oy istemeye hiç kimse gelmesin tüm bürokrat 'lara ve siyasetçilere hakkimi haram ediyorum allah hepsine belasýný versin inþallah
Yer Ýmleri