Ortaçaðdaki veba salgýný avrupa daki insanlarýn hýsristiyanlýða karþý bakýþ açýsýný çok deðiþtirdi. Þimdi sýrada corona virus var. Bakalým artçýl etkileri ne olacak.![]()
Ortaçaðdaki veba salgýný avrupa daki insanlarýn hýsristiyanlýða karþý bakýþ açýsýný çok deðiþtirdi. Þimdi sýrada corona virus var. Bakalým artçýl etkileri ne olacak.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Hala siyasi hesap Peþinde hükümet
Camiler kapatýldý denmesin diye sadece Cuma ve Kandilde kapalý camiler
E diðer vakit zamanlarýnda camiler bomboþ tabii
100.000 cami 150.000 çalýþan
Haftada 1 gün 30 dk için ihtiyacý karþýlýyor
Hoþ 150.000 Ýmama da gerek yok
Cemaatten biri de Ýmamlýk yapabilir zaten
Thoros, beni altýncý kez hayata döndürdü. Yaþamaktan yoruldum.
Real Madrid eski baþkaný Lorenzo Sanz 76 yaþýnda coronavirüsten hayatýný kaybetti...
Saðlýk Harcamalarýnýn GSYH Ýçindeki Oranýnda Türkiye, Sondan Ýkinci Sýrada
Öte yandan OECD, hükümetlerin zorunlu saðlýk harcamalarýnýn ülkelerin gayri safi yurt içi hasýlasýndaki oranýný da açýklýyor. Hükümetlerin saðlýk alaný için ayýrdýðý harcamalarýn GSYH’deki oranýna baktýðýmýzda Türkiye, %3,3 ile 36 ülke arasýnda sondan ikinci sýrada yer alýyor. Son sýrada %2,8 ile Meksika yer alýrken zorunlu saðlýk harcamalarýnýn GSYH’deki oranýnýn en yüksek olduðu ülke ise ABD.
https://www.dogrulukpayi.com/bulten/...istatistikleri
Thoros, beni altýncý kez hayata döndürdü. Yaþamaktan yoruldum.
Haklýsýnýz, ayrýca neden tüm ülkede sokaða çýkma yasaðý ilan edilmiyor anlamýþ deðilim. Aslýnda tahmin edebiliyorum nedenini o zaman tüm çalýþanlarýn iþ gücü kaybýndan doðan zararlarýný devletin tazmin etmesi gerekecek. Ne kadar geç yasak getirirse o kadar az masraf olacak.
Dün 8. sýnýf öðrencisi büyük oðlanýn okulunun kapýsýndan deneme sýnavý seti almak için gittim, güvenlikten teslim aldým kimseye temas etmeden eve geri geldim (okul çocuklar evde çalýþsýnlar diye test temin etmiþ). Yollar sýradan bir gündeki gibi doluydu, insanlar gerçekten de durumun ciddiyetini vahametini anlamýþ deðiller. Hiç vakit kaybetmeden sokaða çýkma yasaðý gelmeli yoksa Ýtalya'yý geçeceðiz dünya birincisi olma yolunda gidiyoruz...
Dünyada her þey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürþit ilimdir, fendir. Ýlim ve fennin haricinde mürþit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Hepsi müslüman olacakmýþ.
Asýl bizdeki etkileri nasýl olacak onu merak ediyorum. Insanlar ibadetin kulla Allah arasýnda hiç bir aracý veya özel ibadethane gerekmeden yapýlabildiðini anlamýþtýr umarým. Bu saatten sonra hastane yerine hala cami yaptýrmak isteyenlerin kafasýna odunla vurmak gerekir.
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cenaze namazlarýnda 1 mt kuralý uygulanacakmý ?
.
.
Yoksa saflarý sýk mý tuacaðýz. Acele genelge lazým..
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer Ýmleri