Bugün bizim borsayý bim ve birkaç kaðýtla tutarlar yine
Bugün bizim borsayý bim ve birkaç kaðýtla tutarlar yine
shangai eksi 2.30 biz de viop eksi 1.30 la baþladýk bizdeki vaka sayýsýna paralel orantýlý bir rakam.Dünki tahminime yakýn bir açýlýþ çünkü arkadaþlar þöyle düþünelim baþka ülkeler kendini pencereden aþaðý atýyorsa bizimde aynýsýný yapmamýz mantýksýzlýk olur.Sonra kendimizi de bir þekilde fiatlamalýyýz korona bulaþmýþ dünya ülkelerine bakýyorsunuz her yer kýpkýrmýzý Türkiye TERTEMÝZ , 30 kiþi ölmüþ devede kulak derler keþke kimse ölmese KISACA þunu söylemeye çalýþýyorum HAREKÝRÝ YAPMAYA GEREK YOK , YANÝ ÖYLE BÝR ORTAMDA DEÐÝLÝZ.... ..
FAÝZLE ALIÞVERÝÞ YAPANIN , FAÝZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Gün ici yukarýya avrupa ve abd ye göre yapacak gibi..eksi azalýr gibi kapanýþa...Ayrupa eksisi az þu anda bize göre...
iflas ve hacizler durdurulmuþ,bankalarý negatif etkiler ,dikkat..........ytd
Reverse islemlerim eregl haric geldi. Onu cikardi
Ayrica pgsus petkm vakbn uzadim
Maliyetler iyi. Tam bekledigim acilis oldu
Garan 7.19
Thyao 7.60
Petkm 2.84
Vakbn 4.47
Pgsus 24,90
Maliyetler var.
anlýyorum ama hala
verilerini saðlýklý vermeyen ve veremeyen ülkeler var ve buna istinaden who çokta takmýyor
bunlarda bana pik dönemimden ziyade ( daha aþý bulunmadý tedavi yöntemi yok ) biraz panik havasýný azaltmak ve ekonomilerine zarar vermemek için yapýldýðýný düþünüyorum.
burada saðlýktan bile istifade eden tipler var trump örneði gibi.
ve ayrýca pik dönemi olayý avrupa ülkelerinde daha henüz oluþmadý elbette azalmalar yavaþlamalar olacak ama daha çok erken bence en az 1 ayý daha var bu sürecin gerçekten hissedilir þekilde azaldýðýný anlamanýn diye düþünüyorum.
saygýlar
Yer Ýmleri