1.7 milyar insan evden çýkamýyormuþ
1.7 milyar insan evden çýkamýyormuþ
geçen izlemiþtim..bazý ülkeler önemli þirketlerin yabancýlara geçiþini önlemek için kanun çýkarmýþlar..
bu krizden dolayý yani..
bizim de bu önlemleri almamýz lazým..gerçi biz kendi elimizle veririz..
amaç korkutmak vs. deðil..amaç batmamak..kendiniz bakýn milletin lafýyla ralli olmaz dip görülmez..
daha öncede yazdým, bizim bankalarýn düþüþü aylýk bazda daha 2 bar olmuþ..krizi geçtim hangi aylýk sat durumunda 2 tane düþüþ barýyla dip görülmüþ..
Bana da öyle geliyor yavaþtan. Kasti yapýlýyor gibi. Dowu bu akþam þöyle 1000 puan gömseler gene amaçlarýna ulaþmýþ olurlar herhalde
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
brüksel de durum fransadan beter
saklamaya çalýþýyorlar kaplumbaða gibi pýstýlar
Olumlu bir hava sundu lakin akþamda vaka ve ölü sayýsý ile tuz biber serpmeli þöyle 50 vaka 1 ölüm gibi yarýn belki long havasý estirirsinler dünya burnu boka girmiþ bizde ki sadece kendi çalýp kendi oynar azýcýk longcular nefes alsýn dediler yarýn nede olsa boða katliamý olacak hiç kaçarý yok ytd.
ABD'li yetkiliden sert #Corona uyarýsý:
"Bu hafta durum kötüleþecek. Herkesin kesinlikle evde kalmasý gerekiyor." http://dlvr.it/RRzrc5
Endeks 5 gündür kabaca 82.000-88.000 bandýnda hareket ediyor. Çok fazla aþýrý satýmda olmasýna raðmen doðru dürüst tepki verememesi ve yabancýlarýn bu seviyelerde bile her gün satýþ tarafýnda olmasý olumsuz.
Þu anki görüntü Bear Flag ve 82.000 altý çok riskli. Ancak bu seviyelerden alýcý geldiði ve yabancýlar mal satabildikleri için bandýn kýrýlmasý için agresif satýcý olmayabilirler.
Bandýn altýna yaklaþtýkça Long, üste yaklaþtýkça Short fýrsatlarý kovalanabilir. Herhangi bir yöne kýrýlým olursa tabi ki o yöne gitmek lazým.
Yer Ýmleri