Ýyice paranoya olduk,dýþarý çýkarken her tarafýmý antiseptikliyorum,atm tuþlarýný,kapý kollarýný,paralarý vsleride öyle,evde malum gýda harici sosyal medyadayým.
Ýyice paranoya olduk,dýþarý çýkarken her tarafýmý antiseptikliyorum,atm tuþlarýný,kapý kollarýný,paralarý vsleride öyle,evde malum gýda harici sosyal medyadayým.
Baðýþýklýk için saðlýklý þeyleri yemeden önce zararlý þeyleri yemeyi býrakmak lazým.
Zencefilli droplar,nane,okilaptus ve mentollü drop drajelerde burun,boðaz için iyidir nefes açýcýlýðý bakýmýndan.
https://hthayat.haberturk.com/oksuru...yaglar-1072865
Aynen.
Cin pandeminin dik alasini yasamaliydi aslinda!
Ayni zamanda corona testi (hala bu sekildedir diye düsünüyorum) Christian Drosten tarafindan 21 ocakta arastirmaya baslayip 23. ocakta yayinlandigi makelesindeki sekilde yapiliyorsa, tüm corona virüslerini tespit ediyor. Christian Drosten bu testi gelistirirken Avrupa'da bulunan 6 cesit yarasanin dickilarini test objesi olarak kullanmis. Sonucunda eger bu test tüm Avrupa'daki corona viruslarini tespit ediyorsa Wuhan'daki virüsüde tespit eder düsüncesiyle yayinlamis makalesini. Yani Avrupa'daki yarasalarda da var corona virüsü (19 degildir ama xx'dir).
Teþekkürler.
Dediklerinizin çoðunu uyguluyoruz zaten. Saðlýktan ziyade damak tadýmýz için yiyor, içiyoruz.
Kendi yoðurdumuzu haným yapar, ben bazen sütü kaynatmaya yardým ederim. Yurt dýþýnda yoðurt yapabilmek için özel muhafaza ile yoðurt mayasý götürdük 22 saatlik yola.
Kendi Þalgam'ýmý kendim imal ederim. Forumda bir yerlerde tarifini vermiþtim. Bakarsanýz hiç bir katký maddesi ( limon tuzu - Sodyumbenzoat) bile yoktur tarifte.
Bir de..... yemek yapmayý sevdiðim için, iyi lezzetin de bir ayaðýnýn iyi malzeme olduðunu bildiðimden dolayý, malzeme seçerken hassas davranýrým.
Tekrar teþekkürler.
Çok büyük bir deðiþiklik yok.
Tek deðiþiklik, iki gün üst üste içli köfte yedikten sonra haným, "yarýn da kuru fasulye yapayým"dedi.
Yarýndan sonra bir daha kuru fasulye yapacak olursa, tebeþir tozu yalayýp ateþimi çýkartacaðým.
Umarým hastane yemekleri iyidir ve menüde kuru fasulye yoktur.![]()
Yer Ýmleri