40býn yogun bakým desek......24býn......ama yogun bakýmdakýler daha az ......
147 gecýlmezse .....ay sonu 136 beklerým.......takýp edelým.........
Daha spesifik olarak test yapýlýyor olabilir.
Örnek dün burnu akanlara yapýlýrken bu gün yapýlmýyor olabilir (sadece örnekleme amaçlý).
Bu ve bunun gibi klinik belirtilerde daha spesifik davranma oraný arttýrabilir...
Yada önceki günler temasta olan klinik belirtisi olmayanlara da yapýlýrken artýk onlar sadece izole edilip klinik çýktýðýnda yapýlýyor olabilir.
Tedavi protokolleri yeni oluþtu. Sonuçta bu bir algoritma.
Olay ilerledikçe kurallarý iyileþtirme adýna deðiþimler olasý
Sonuç olarak o oran çok önemli deðil.
Yapýlan test sayýsý çok önemli...
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIÞMASIZ baþýmý sallayýp onaylýyorum.
Selametle.....
ben istanbulda samatya cerrahpasa capa kapatýlan haseký ve enaz 3.4 ozel hastaneye 10 dakýkada oturuyorum....çok fazla saglýkcý tanýdýklarým var......býldýklerýmýzý anlatsak.........Allah saglýk calýsanlarýnýn yardýmcýsý olsun
147 gecýlmezse .....ay sonu 136 beklerým.......takýp edelým.........
Çinlilere bu iþin uzmaný oldu
Her konuda destek alýnmalý
Özellikle Ýran üzerinden çok geçiþler oluyormuþ afkan çobanlar Böyle geldiðini söylüyor
Benim tahmine göre de bize de böyle yayýldý
Ýranlýlar saolsun bizden çok geziyor memleketimizi
Demekki sadece ýsý ölçme ile bu iþ olmuyormuþ
Tüm ülkeye yayýlmýþ zamanýn da bizde yok derken test etmedikleri için bilmiyorlarmýþ
Geçen sürede bu anlaþýlýyor
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
ý.k ne baþýmýza geldiyse
Bu göçmen Suriyeli Ýranlý Afkanlý Pakistanlý yüzünden geldi
Tam tamýna resmî olarak 80 milyar dolarýmýzýda yediler
Birde gayri resmi rakamlar ile allah bilir kaç oldu
Gerekirse ý.k tüm sýnýrlarý Çin settti gibi duvarla Örelim alayýný gönderelim Yunanistan’a
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Merhaba ilk yorumum olacak, bir saðlýkçý olarak iþlerin çok daha kötüye gideceðini düþünüyorum, biliyorum. Ne yapacaðýmýzý bilmiyoruz.... Kendinize dikkat edin.
Yer Ýmleri