Nasýl dý yeni topik uðurlu geldi mi size
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
ben dowun bugun 21200 21400 aralýgýna gelmesýný beklýyorum.....
147 gecýlmezse .....ay sonu 136 beklerým.......takýp edelým.........
Polyannayý becermiþler, kurtulduktan sonra ohhhh g.tü kurtardýk demiþ.
KAP: EREGL [ ] EREÐLÝ DEMÝR VE ÇELÝK FABRÝKALARI T.A.Þ. Hak Kullaným Süreç Ýptal Bildirimi
Þirketimizin 27 Mart 2020 tarihli Yönetim Kurulu Kararý ile; COVID-19 (Koronavirüs) salgýný nedeniyle, hastalýðýn ülkemizde yayýlmasýnýn önlenmesine dair alýnacak tedbirlere yönelik tavsiyeler çerçevesinde; Þirketimiz 2019 yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý'nýn 31 Mart 2020 tarihinde yapýlacaðýna iliþkin Yönetim Kurulu'nun 05 Mart 2020 tarih ve 9681 sayýlý kararýnýn iptaline ve 2019 yýlýna ait Þirketimiz Olaðan Genel Kurul Toplantýsý'nýn daha sonra belirlenecek ileri bir tarihte yapýlmasýna karar verilmiþtir.
KAP: ISDMR [ ] ÝSKENDERUN DEMÝR VE ÇELÝK A.Þ. Hak Kullaným Süreç Ýptal Bildirimi
Þirketimizin 27 Mart 2020 tarihli Yönetim Kurulu Kararý ile; COVID-19 (Koronavirüs) salgýný nedeniyle, hastalýðýn ülkemizde yayýlmasýnýn önlenmesine dair alýnacak tedbirlere yönelik tavsiyeler çerçevesinde; Þirketimiz 2019 yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý'nýn 31 Mart 2020 tarihinde yapýlacaðýna iliþkin Yönetim Kurulu'nun 05 Mart 2020 tarih ve 569 sayýlý kararýnýn iptaline ve 2019 yýlýna ait Þirketimiz Olaðan Genel Kurul Toplantýsý'nýn daha sonra belirlenecek ileri bir tarihte yapýlmasýna karar verilmiþtir.
Yer Ýmleri