Abiler dolar long yaptým varmý yorum konu deðiþsin
Abiler dolar long yaptým varmý yorum konu deðiþsin
Ne 21 olur ne de 23 olur diye bakmýyorum beklenti içine girmiyorum. Eðer çizgilerimi çizip analizimi yapmýþsam bir beklenti içine girebiliyorum ama bu analiz benim iþleme girmeme neden olmuyor.
Burada obo nun omuzlarýna bakýðýmýzda satýcýnýn gücü aþikar. eðer geçse idi(teyit gelse idi) fx te iþleme girecektim. Hedefim obo boyunun 61.8 i kadar olacaktý. Sebep yukarýda söylediðim güçlü satýcý, taban oluþumunda zayýflýk...
YAZIP ÇÝZDÝKLERÝM
YATIRIM TAVSÝYESÝ OLMAYIP
FALDAN ÖTEYE GÝDEMEZ
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIÞMASIZ baþýmý sallayýp onaylýyorum.
Selametle.....
Þuan zarardayim hep olduðu gibi bikerede açýnca direk kar yazayým ama yok olmuyor
Ereðli temettü iptal oh my God
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
BDDK'dan taþýt ve tüketici kredi ertelemelerine iliþkin karar: -AA
- "Taþýt ve tüketici kredilerinde anapara, faiz ve taksit ödemelerinin erteleme taleplerinde orijinal vade sýnýrlayýcý olmayacak" - "Vade sýnýrý 12 ay olan kredinin son taksitinde 3 ay erteleme talebi gelse dahi karþýlanacak" - "Gecikmeye giren krediler yakýn izlemeye (ikinci grup) alýnmadan önce 30 gün yerine 90 gün beklenecek"
ÝSTANBUL (AA) - Bankacýlýk Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), taþýt ve tüketici kredilerinde anapara, faiz ve taksit ödemelerinin erteleme taleplerinde orijinal vadenin sýnýrlayýcý olmayacaðýný bildirdi.
BDDK'nýn internet sitesinde yayýmlanan kurul kararýna göre, bankalarca/þirketlerce kullandýrýlan taþýt ve tüketici kredilerinde anapara, faiz ve taksit ödemelerinin erteleme taleplerinde orijinal vade sýnýrlayýcý olmayacak. Vade sýnýrý 12 ay olan kredinin son taksitinde 3 ay erteleme talebi gelse dahi karþýlanacak. Ayrýca, gecikmeye giren krediler yakýn izlemeye (ikinci grup) alýnmadan önce 30 gün yerine 90 gün beklenecek. Uygulamalar, 31 Aralýk 2020'ye kadar geçerli olacak.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Faiz iþletilecek mi?
Yer Ýmleri