Dolar ürkütücü görünüme devam ediyor;

Þayet 25 Mart'ta baþlayan dalga Uzatan 1 li 5 ise, 7.18 gibi düzeltme gelmesi lazým, orada kendini belli eder,

Yok, 7 TL ' de, -müdahale edilen yer, bir Leading Diagonal þekilde 1 ise, -ki 2 nin geri almasý yok gibi neredeyse olur, orada anomali var, satan belliydi de alan kimdi ýsrarla, dolayýsýyla, LD ise ve 1-2 oluþtuysa 7 bölgesinde, ilk hedef 7.58 olur ki, zannetmiyorum.

Muhtemelen 7.18 civarý hedef bölgesi. Sonrasýnda 6.88'e kadar sert tek gün veya zigzag düzeltme beklenir, ama daha hiç sert düzeltme göremedik, dolayýsýyla kýsa kalýp, 7 civarýndan düzeltebilir.

Sonrasý iþte sert hareketler baþlar, bütün ana 1-2'ler karmaþýk olduðundan hep sert 4'ler ile, 7.57 belki sonra 8.20...

MB altýn takasý da yaptý galiba, nereden müdahale eder, tahmin etmek zor..muhtemelen eski zirveyi kullanýr, bazý grafiklerde 7.15, bazýlarýnda 7.23, uzak doðu iþlemleri de dahil edilirse 7.37 galiba, bende 7.15 görünüyor.

Aslýnda ben olsam dalgayý doðal haliyle býrakýrým, burasý en fazla 8.20 yi görür (ýsrarla 7'den direnerek alanlarýn niyeti ne bilemiyoruz tabi), çok durmaz oradan 6-7 aralýðýna yýkýlýr..Asýl tehlike sonrasý, sonraki yukarý dalga bizi bitirir..2021'de..ben olsam 8.20 den geri dönüþte düþüþü, 6.87 nin altýna itmeye çalýþýrým, 2017'de olduðu gibi bu oldukça zaman kazandýrýr. Yok beceremezlerse, ya da yýkýlmazsa, sonumuz hayýr deðil demektir, dolarýn artýþý artýk bir yerden sonra hepimizi yakar.

Tabi birçok alternatif var, bu þu an seçtiðim bir görüntü..dalgada gariplik 6.79'da baþladý..uzatmaya baþladý..7' de devam etti bu uzatma, ana sayým yanlýþ demekti bu, bütün ana dalga etiketleri meðerse 1-2, 1-2, 1-2 imiþ demekti..

Ýþin garibi forex piyasasý dýþýnda trade fýrsatý da vermiyor düzeltmeler, belki 7.20-7 arasý denenir, ama o da muhtemelen gece olur yine yaþ..hülasa, hiç iyi bir yere gitmiyor..Bir de herkesin saydýðý ana Super Cycle sayýmda da bir ihtimal var, o da 2017 den sonraki ilk düþüþ 4, sonrasý devasa bir geniþleyen diyagonal...þu anki hedeflere de uyumlu..ana sayýmda 5-5 içindeyiz, iki 5 bitecek, belki ondandýr görünüm, belki de çok zorlama bir bakýþ açýsý bilemiyorum.

Yatýrým tavsiyesi deðildir, teknik çalýþmalardan ibarettir, bitirse de hareketini kurtulsak, zira memleket için sýkýntýlý bir tablo, olmaz olsun...

Saygýlar..